Orren 14 - Solberglia XL

Information

Boende: Orren 14, Solberglia XL
Stort och charmigt timmerhus på 183 kvm och med 19+2 bäddar fördelade på sju sovrum och ett kontor med bäddsoffa. Smakfullt inrett boende med stort allrum med braskamin för trevliga kvällar tillsammans. I boendet finns även bastu.

Allrum
I allrummet finns braskamin, soffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, våffeljärn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På nedre plan finns fyra sovrum samt ett kontor med en bäddsoffa med två extra sovplatser. I två av sovrummen på nedervåningen finns en familjesäng i vardera rum (3 sovplatser), ett sovrum har en dubbelsäng och i det fjärde rummet finns en våningssäng. På övre plan finns tre sovrum med en familjesäng i verdera rum, dessa sängar har tre bäddar. Observera att det är låg takhöjd vid överslafen i vissa rum. TV och DVD på loftet.

Badrum
Två WC/duschar och bastu. Extra WC på loftet.

Övrigt
Stor altan med härlig utsikt söderut och mot pisten. Tvättmaskin finns. Torkrum. Stort låsbart skidförråd.
I stugan finns trådlöst wifi med obegränsad surf (100 Mbps). I allrummet finns TV med Chromecast.
Gratis ved till braskaminen finns i skidförrådet.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren