Orren 16 - Håkonsbu

Information

Boende: Orren 16.
Mysigt och rymligt fristående timmerhus på ca 145 kvm. Ski in och ski out läge! Stugan är smakfullt inredd och har kök och allrum, samt bastu. 10 bäddar fördelade på 5 sovrum.

Allrum
I allrummet på bottenvåningen finns soffor, soffbord och braskamin. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fem sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar finns på bottenvåningen. På övervåningen finns två sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med en våningssäng.
Badrum
Det finns två badrum med wc och dusch samt en separat wc. Bastu och tvättmaskin finns.
Övrigt
Stor altan med utsikt mot skidanläggningen. Golvvärme finns i hall och badrum. Skidförråd finns i anslutning till stugan.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren