Orren 22 - Håkonsbu

Information

Boende: Orren 22, Håkonsbu
Smakfullt inrett hus med inspiration från Norge. Boendet är på 147 kvm och har 16 bäddar fördelade på sex sovrum. Här finns braskamin och bastu. Golvvärme i badrum och hall.

Allrum
Stort vardagsrum med braskamin, soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök, med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns två sovrum; ett med en dubbelsäng och ett med en enkelsäng samt en familjesäng med tre sovplatser. På övervåningen finns fyra sovrum; i två av dessa sovrum finns en familjesäng/rum (med plats för tre personer) och i två sovrum finns en dubbelsäng/rum. Altan/balkong finns även med utgång från övervåningen, med härlig utsikt över dalen och backen.

Badrum
I boendet finns tre WC och två duschar. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin. Skötbord i badrummet på övervåningen.

Övrigt
Stor altan med härlig utsikt. Pjäxtork, torkskåp och låsbart skidförråd. Gratis Wifi i stugan (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen). Grind till trappan finns.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren