Orren 2B - Alpine Crib

Information

Boende: Orren 2B, Alpine Crib.

Exklusiv och välutrustad stuga i heltimmer med ett fantastiskt läge. Stugan ligger i främsta rad mot backen och har en härlig panorama-utsikt. Ski in/Ski out-läge, kör rätt ut i backen från dörren! Stort och charmigt boende på 165 kvm och med 15 bäddar fördelade på 5 sovrum. Smakfullt inrett boende med stort allrum och rymligt kök för trevliga kvällar tillsammans. Golvvärme i hela undervåningen samt alla badrum. I boendet finns även braskamin och bastu.

Allrum
I allrummet på bottenvåningen finns soffa, soffbord och braskamin. Stort matbord til 15 personer i anslutning till kök. På övervåningen finns ett extra allrum med bäddsoffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök i herrgårdsstil med kyl/frys, samt extra kyl i förråd. Köket är utrustat med bla ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, brödrost, kaffemaskin (Nespresso) och kaffebryggare.

Sovrum
I boendet finns fem sovrum. På nedre botten finns ett sovrum med dubbelsäng, ett med våningssäng och ett med familjesäng (med plats för tre personer). På övervåningen finns två sovrum med en dubbelsäng och två enkel sängar. Bäddsoffa med två extra bäddar finns också.

Badrum
Ett badrum på nedervåningen med WC, dusch och bastu. På övervåningen finns ett badrum med WC och dusch. Här finns också tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Terrass med kvällssol och utsikt mot skidanläggningen. Skidförråd finns i anslutning till stugan.
Internet finns i boendet, med obegränsad surf (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen).Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren