Orren 3 - Tiur

Information

Boende: Orren 3, Tiur.
Mysigt och rymligt fristående timmerhus på 133 kvm. Stugan är smakfullt inredd och har kök och allrum, samt bastu. 13 bäddar fördelade på 5 sovrum.

Allrum
I allrummet på bottenvåningen finns soffor, soffbord och braskamin. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fem sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng finns på bottenvåningen. På övervåningen finns tre sovrum med en familjesäng (med plats för tre personer) i varje rum. Och i ett sovrum finns två enkelsängar.
Badrum
Ett badrum på nedervåningen med WC, dusch och bastu. På övervåningen finns badrum med WC och dusch.
Övrigt
Stor altan med utsikt mot skidanläggningen.Torkskåp finns. Golvvärme finns i hall och badrum. Skidförråd finns i anslutning till stugan.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren