Orren 30 - Solberglia

Information

Boende: Orren 30, Solberglia
Stort charmigt fristående timmerhus med design från Norge. Boendeytan är på 136 kvm och det finns 17 bäddar fördelat på sex sovrum. Rymlig storstuga med kök och allrum för trevliga kvällar tillsammans framför braskaminen.

Allrum
Stort vardagsrum med braskamin, soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök, med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns fyra sovrum; ett med en dubbelsäng och tre med en familjesäng i vardera rum (plats för 3 pers). På övervåningen finns två sovrum med en familjesäng (plats för 3 pers) i vardera rum. Observera att det är låg takhöjd i överslafen. TV finns på loftet.

Badrum
I boendet finns tre WC/dusch. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin.

Övrigt
Stor altan med härlig utsikt. Torkskåp. Golvvärme. Utemöbler. Låsbart skidförråd. Ej lämplig för allergiker, ägare har hund.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren