Orren 31 - Olabu

Information

Boende: Orren 31, Olabu
Mysigt fristående timmerhus på 126 kvm. Stugan är charmigt och smakfullt inredd och har kök och allrum, samt bastu. 12 bäddar fördelade på 5 sovrum.

Allrum
I allrummet finns braskamin, soffa, soffbord samt TV. Det finns även en soffa och TV på loftet. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fem sovrum. På nedre plan finns ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med en familjesäng (med plats för tre personer) samt ett sovrum med en enkelsäng, s k dagbädd, där det även finns en utdragssäng/extrabädd med plats för en person. På övre plan finns två sovrum med en familjesäng (med plats för tre personer) i vardera rummet.
Badrum
WC, dusch och bastu finns i ett badrum på nedre plan. Separat WC på övre plan.

Övrigt
Altan/balkong finns. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Grind finns att sätta framför trappan. Torkskåp finns i en bod i anslutning till stugan.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren