Orren 32 - Solberglia

Information

Boende: Orren 32, Solberglia
Stort charmigt fristående timmerhus med design från Norge. Boendeytan är på 146 kvm och det finns 18 bäddar fördelat på sju sovrum. Rymlig storstuga med kök och allrum för trevliga kvällar tillsammans framför braskaminen.

Allrum
Stort vardagsrum med braskamin, soffgrupp och TV. Litet vardagsrum på andra våningen med bäddsoffa och plats för två personer.Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök, med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns fyra sovrum; två med en dubbelsäng/rum och två med en familjesäng i vardera rum (plats för 3 pers). På övervåningen finns tre sovrum; två med en familjesäng (plats för 3 pers) i vardera rum och ett sovrum med dubbelsäng. TV finns på loftet.

Badrum
I boendet finns tre WC och två duschar. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin.

Övrigt
Stor altan med härlig utsikt. Pjäxtork och torkskåp finns. Golvvärme. Låsbart skidförråd.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren