Orren 44 - Håkonsbu

Information

Boende: Orren 44, Håkonsbu
Smakfullt inrett hus med inspiration från Norge. Boendet är på 147 kvm och har 15 bäddar fördelade på sex sovrum. Här finns braskamin och bastu. Golvvärme i hela bottenvåningenl.

Allrum
Stort vardagsrum med braskamin, soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök, med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn, våffeljärn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns två sovrum med en dubbelsäng i vardera rum. På övervåningen finns fyra sovrum; i tre av sovrummen finns en familjesäng (för 3 pers) per rum och i det fjärde sovrummet finns en dubbelsäng. Veranda mot söder, med utgång från övervåningen..

Badrum
I boendet finns tre WC och två duschar. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin.

Övrigt
Stor altan med härlig utsikt. Låsbart skidförråd. Internetuppkoppling finns (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen). Grind till trappan finns.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren