Orren 55B - Fjellrypa

Information

Placering: Nedre plan
Boende: Orren 55B, Fjellrypa
Charmigt parhus som andas genuin fjällstugeanda. Det är på 80 kvm och 7+2 bäddar i två plan. På bottenvåning finns storstuga och köksdel, på loftet finns 3 sovrum och ett litet TV-rum.

Allrum
I allrummet finns bäddsoffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns tre sovrum som finns på loftet. Det är ett rum med en familjesäng (med plats för tre personer) och två med dubbelsäng.

Badrum
Badrum med WC, dusch och bastu.

Övrigt
Altan/balkong finns. Golvvärme finns i badrum och hall. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Pjäxtork. Grind att sätta framför trappan finns.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren