Orren 59

Information

Boende: Orren 59
Exklusiv och välutrustad stuga i heltimmer med design från Norge. Boendeytan är på 166 kvm och det finns 13 bäddar fördelat på fem sovrum. Rymlig storstuga med kök och allrum för trevliga kvällar tillsammans framför braskaminen. Golvvärme på hela nedre plan. Det finns en stor uteterass på marknivå.

Allrum
Stort vardagsrum med braskamin, soffgrupp, smart-TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök, med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns ett sovrum med en dubbelsäng samt ett sovrum med en familjesäng (med plats för 3 personer). På övervåningen finns två sovrum med en familjesäng (plats för 3 pers) i varje rum. Överslafen på några av sängarna uppe på loftet är låg. Det finns även ett rum med dubbelsäng. TV-rum finns också på loftet.

Badrum
I boendet finns två WC och två duschar. I ett av badrummen finns även en bastu.
Övrigt
I stugan finns totalt 2 stycken TV.
Stor altan med härlig utsikt. Tvättmaskin och torkskåp.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren