Orren 63B - Fjellrypa L

Information

Boende: Orren 63 B, Fjellrypa L
Mysig, smakfullt inredd stuga i två våningar. Ligger i en vacker miljö med utsikt över Branäsbergets västsida. Huset är på 96 kvm och har 10+1 bäddar fördelade på 4 sovrum kök och allrum. På bottenvåningen finns kök, allrum och på loftet finns sovrummen.

Allrum
I allrummet finns braskamin, soffa, soffbord samt TV. TV-rum även på loftet. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fyra sovrum, alla belägna på loftet. I två sovrum finns det dubbelsäng. I ett sovrum finns två våningssängar och i ett sovrum finns en familjesäng (nederslaf 150 cm bred) där överslafen räknas som en extrabädd.
Badrum
Två WC och en dusch. En WC finns också på loftet. Bastu finns EJ i detta boende.

Övrigt
Altan/balkong finns.Torkskåp och tvättmaskin finns. Golvvärme finns på nedervåningen. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Trådlöst wifi/fiber.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren