Orren 66 - Budor XL

Information

Boende: Orren 66, Budor XL
Gediget enplanshus som ligger i en vacker miljö med utsikt över Branäsbergets västsida. Det är på 93 kvm och 10+2 bäddar fördelade på 4 sovrum kök och allrum.

Allrum
I allrummet finns braskamin, soffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett öppet modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fyra sovrum.Två rum har var sin familjesäng (med plats för tre personer), ett rum har dubbelsäng och ett rum har våningssäng. Bäddsoffa med plats för två personer i TV-rummet.

Badrum
Två WC, en dusch och bastu. Tvättmaskin finns.

Övrigt
Altan/balkong finns. Golvvärme finns på nedervåningen. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Eluttag för motorvärmare.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren