Orren 74 - Rackelbu

Information

Boende: Orren 74, Rackelbu
Exklusiv och välutrustad stuga i heltimmer med design från Norge. Boendeytan är på 180 kvm och det finns 15 bäddar fördelat på fem sovrum. Rymlig storstuga med kök och allrum för trevliga kvällar tillsammans framför braskaminen. Golvvärme på hela nedre plan. Det finns en stor uteterass på marknivå.

Allrum
Stort vardagsrum med braskamin, soffgrupp, smart-TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök, med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare, vinkyl och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns ett sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng samt ett sovrum med en dubbelsäng. På övervåningen finns tre sovrum med en familjesäng (plats för 3 pers) i varje rum. Överslafen på några av sängarna uppe på loftet är låg. TV-rum finns också på loftet.

Badrum
I boendet finns tre WC och tre duschar. I ett av badrummen finns även en steam-dusch för två personer med flera funktioner (bla bastueffekt, massage, ljusterapi och fotmassage). För våra mindre gäster finns skötbord och ett litet badkar.
Övrigt
I stugan finns totalt 3 stycken TV. Smart TV i allrum, TV i TV-rummet på andra våningen, TV i ett sovrum.
Stor altan med härlig utsikt. Separat bastu på 15kvm. Tvättmaskin, torkskåp och pjäxtork finns. Låsbart skidförråd. Gratis Wifi i stugan (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen eller support på Smart TV).
400V snabbladdare för elbil finns tillgängligt. Det krävs en röd kontakt (ingår ej utan gäst behöver ha med egen).

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren