Orren 79B - Alpintoppen

Information

Boende: Orren 79 B, Alpintoppen
Ski in - Ski out. Kör rätt ut i backen från dörren. Stort familjevänligt hus på 123 kvm och med 12 bäddar fördelade på 4 sovrum. Smakfullt inrett boende med stort allrum med braskamin för trevliga kvällar tillsammans. I boendet finns även bastu. Boendet har mellandörr till 79 A om man är ett stort sällskap och vill ha totalt 30 bäddar.

Allrum
I allrummet finns braskamin, soffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, våffeljärn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På loftet finns det finns fyra sovrum med en familjesäng med plats för tre personer i varje rum. Det finns även soffa och TV på övre plan.

Badrum
Två WC/duschar och bastu.

Övrigt
Terass i söderläge. Golvvärme på nedre plan och i badrummet på övre plan, samt skidförråd. Torkskåp, torktumlare och tvättmaskin finns. Pjäxtork. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Mellandörr finns till Orren 79 A. Bokar man båda stugorna 79 A+ 79B kan man få totalt 30 bäddar (nyckel finns i receptionen).

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren