Orren 80B - Tiur

Information

Boende: Orren 80 B, Tiur.
Mysigt och rymligt fristående timmerhus på 133 kvm. Stugan är smakfullt inredd och har kök och två allrum, samt bastu. 14 bäddar fördelade på 5 sovrum.

Allrum
I allrummet på bottenvåningen finns soffor, soffbord och braskamin. På övre plan finns ett allrum med bäddsoffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fem sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng finns på bottenvåningen. På övervåningen finns fyra sovrum med en familjesäng med plats för tre personer i varje rum.

Badrum
Ett badrum på nedervåningen med WC, dusch och bastu. På övervåningen finns en WC och dusch.

Övrigt
Stor altan med utsikt mot skidanläggningen. Tvättmaskin och torkskåp finns. Golvvärme finns på nedervåningen. Skidförråd finns i anslutning till stugan.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren