Orren 81A - Alpintoppen XL

Information

Boende: Orren 81 A, Alpintoppen XL
Ski in, ski out. Kör rätt ut i backen från dörren. Internet ingår.
Stort och charmigt hus. Boendet är på 194 kvm och har 16+2 bäddar fördelade på sex sovrum. Smakfullt inrett boende med stort allrum med skön massagestol samt braskamin för trevliga kvällar tillsammans. I boendet finns även bastu. Golvvärme i hela undervåningen samt i badrum. Boendet har mellandörr till 81B om man är ett stort sällskap och vill ha totalt 30 bäddar.

För mer information gå in på http://www.branas81.no

Allrum
I allrummet finns braskamin, soffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv. I allrummet finns även en lyxig massagestol där man kan slappna av rejält efter en dag i backen.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. två kyl/frys, stor spis, två ugnar, mikrovågsugn, våffeljärn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På nedre plan finns två sovrum med en dubbelsäng och stor TV i vardera rum. På övre plan finns fyra sovrum med en familjesäng i vardera rum, dessa sängar har tre bäddar. I ett av dessa sovrum finns en enkelsäng. Ett av sovrummen på övre plan har TV. Det finns också två extrasängar (s k viksängar) i stugan.

Badrum
Två WC/duschar och bastu. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare finns.

Övrigt
Altan/balkong finns. Torkskåp och pjäxtork finns. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Filmduk finns att låna (medtag egen projektor).Mellandörr finns till Orren 81 B (nyckel finns i receptionen).

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren