Orren 82 - Lingonro

Information

Boende: Orren 82, Lingonro
Smakfullt inredd timmerstuga med hög standard bara 50 meter från backen. Stugan är på 172 kvm och har 14+2 bäddar fördelade på 5 sovrum, samt en bäddsoffa i allrum. Här finns både braskamin och bastu.

Allrum
Det är ett öppet vardagsrum och kökslösning med stort matbord med plats för 16 personer. Vardagsrumsdelen har en stor soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Stugan har ett modernt och välutrustat kök med stor kyl och frys. Spis/ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare finns.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns två sovrum; ett med dubbelsäng och ett med en familjesäng (för 3 pers) och en enkelsäng.På övervåningen finns tre sovrum; i ett av sovrummen finns en dubbelsäng och i de andra finns en familjesäng/rum (med plats för 3 pers). På övervåningen finns även en TV-hörna med en bäddsoffa med plats för 2 personer.

Badrum
I boendet finns två dusch/WC. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin, torkskåp och pjäxtork finns i intilliggande bod.

Övrigt
Altan. Låsbart skidförråd. 400V 16A snabbladdare för elbil finns.Det krävs dock en röd kontakt (ingår ej) och det finns även 230V.
Trådlöst internet och Chrome cast på TV:n på nedervåningen.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren