Orren 87 - Snöhetta Large

Information

Boende: Orren 87, Snöhetta Large
Mysigt och rymligt fristående timmerhus på 134 kvm. Stugan är smakfullt inredd och har kök och allrum, samt bastu. 10 bäddar fördelade på 4 sovrum. Golvvärme på nedervåningen och på badrummet på övre plan.

Allrum
I allrummet finns soffa och soffbord, TV med DVD/BlueRay. Det finns även ett stort allrum med smart-TV på övre plan. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fyra sovrum som ligger på nedervåningen. Ett sovrum har dubbelsäng, ett sovrum har våningssäng och de andra rummen har familjesäng med plats för tre personer. Bäddsoffa med plats för två personer finns.
Badrum
Ett badrum på nedervåningen med WC, dusch och bastu. Handdukstork. På övervåningen finns en WC och badkar.

Övrigt
Altan/balkong finns. Torkskåp, tvättmaskin och pjäxtork finns. Golvvärme finns på nedervåningen och i badrummet på övre plan. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Braskamin finns ej i detta boende.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren