Orren 90 - Big Branäs

Information

Boende: Orren 90, Big Branäs
Exklusiv och välutrustad stuga i heltimmer med design från Norge. Boendeytan är på 450 kvm och det finns 24 ordinarie bäddar fördelat på åtta sovrum. Rymligt kök och allrum för trevliga kvällar tillsammans framför braskaminen. Golvvärme på hela nedre plan.

Allrum
Stort vardagsrum med öppen spis, soffgrupp och fåtöljer. Tv med Viasats kanalutbud. På nedre botten finns stort sällskapsrum med matbord.

Kök
Ett modernt och trivsamt kök med matplats för 12 personer och en mindre matplats utanför köket.Det finns bl.a. kyl/frys, köksö med extra stor spishäll, två st ugnar varav en är en ångugn, mikrovågsugn, brödrost, kaffemaskin, kaffebryggare, ismaskin och braskamin. Det finns även sällskapsrum på nedre plan med matplats för 24 personer.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns ett sovrum med en dubbelsäng samt ett rum med en dubbelsäng och en våningssäng för tre personer. På övervåningen finns ett masterbedroom med dubbelsäng, bäddsoffa, TV. Det finns även två sovrum med en familjesäng (plats för 3 pers) i vardera rum). På nedre botten finns tre sovrum med familjesängar där det finns plats för tre personer i varje, dessa sovrum är utan fönster.

Badrum
I boendet finns tre rymliga badrum med WC och steam-dusch med flera funktioner (bla bastueffekt). Tvättmaskin och torktumlare finns.

Övrigt
Boendet har OBLIGATORISK SLUTSTÄD. Altan och veranda åt två håll med härlig utsikt och utemöbler. Torkskåp finns. Låsbart skidförråd. Jacuzzi kan bokas på för 3190kr/helg eller kortvecka, samt 6380kr/hel vecka. Ring oss på 054-13 26 00 för att boka.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Det är obligatoriskt slutstäd på detta boende. Kostnaden ingår inte i hyran utan tillkommer på priset. RUT-avdrag kan sökas. Om kostnaden inte finns med på första fakturan kommer det en ny.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren