Ski Lodge

Information

Vår pluslägenhet på Ski Lodgen har en underbar terrass eller balkong med utsikt mot backen. Perfekt att ställa barnvagnen på eller för att njuta av solen under en paus från skidåkningen. I lägenheten finns dessutom ett allrum med ett mini-kök, 3 sovrum och ett badrum.

Allrum
Allrummet har en sittgrupp med soffa och fåtöljer där sällskapet kan inta både måltider och mysa framför tv:n. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv. I allrummet finns också utgång till terrass eller balkong.

Kök
Miniköket är fullt utrustat för att du ska kunna laga både frukost, lunch och middag, om du väljer att inte äta på restaurangen. I köket finns kylskåp, spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.

Sovrum
I ett sovrum finns en dubbelsäng och i de båda andra finns en våningssäng. Alla sovrum har dessutom hyllor och krokar där kläder och annat kan förvaras.

Badrum
I badrummet finns WC, handfat, dusch och ett torkskåp.

Övrigt
Bokar du en lägenhet på Ski Lodgen ingår alltid slutstäd och sänglinne till alla i sällskapet. Alla lägenheter har dessutom ett låsbart skidutrymme med utgång rakt mot backen. Känner du att musklerna har fått jobba i skidbacken kan du besöka bastun på nedre plan. Fritt att nyttja för gäster på Ski Lodgen. Begränsat antal laddstolpar för elbil finns att tillgå på Ski Lodgens parkering.


Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Ski LodgeBild på Ski LodgeBild på Ski LodgeBild på Ski LodgeBild på Ski LodgeBild på Ski Lodge