Ski Lodge

Information

Vår standardlägenhet på Ski Lodgen har en rymlig hall med gott om plats för alla skidkläder, dessutom ett allrum med ett mini-kök, 3 sovrum och ett badrum.
Väljer ni ett rum med sen utcheck kan ni ta sovmorgon och checka ut kl 12:00. Incheckning sker från kl 17:00 på ankomstdagen.


Allrum
Allrummet har en sittgrupp med soffa och fåtöljer där sällskapet kan inta både måltider och mysa framför tv:n. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Miniköket är fullt utrustat för att du ska kunna laga både frukost, lunch och middag, om du väljer att inte äta på restaurangen. I köket finns kylskåp, spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.

Sovrum
I ett sovrum finns en dubbelsäng och i de båda andra finns en våningssäng. Alla sovrum har dessutom hyllor och krokar där kläder och annat kan förvaras.

Badrum
I badrummet finns WC, handfat, dusch och ett torkskåp.

Övrigt
Alla lägenheter har ett låsbart skidutrymme med utgång rakt mot backen. Känner du att musklerna har fått jobba i skidbacken kan du besöka bastun på nedre plan. Fritt att nyttja för gäster på Ski Lodgen. Begränsat antal laddstolpar för elbil finns att tillgå på Ski Lodgens parkering.


Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Ski LodgeBild på Ski LodgeBild på Ski LodgeBild på Ski LodgeBild på Ski Lodge