Skolhuset Norr

Information

Boende: Skolhuset Norr Placering: Nedre plan

Trevlig lägenhet i den gamla byskolan. Boendet är på 96 kvm och har 8 bäddar. I allrummet finns soffa, TV och braskamin. Kök med öppen spis samt kyl/frys, spis/ugn och diskmaskin. I badrummet finns dusch, WC, bastu, torkskåp och tvättmaskin.

Allrum
Stort allrum med köksdel och stor sittgrupp för trevligt umgänge. Här finns även TV samt en mysig braskamin. Sovhörna med familjesäng med två ordinarie sovplatser står i allrummet. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Välutrustat kök med en öppen spis samt kyl/frys, spis/ugn och mikro.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Sovrummet har fyra bäddar. Sovalkov med två bäddar.

Badrum
Bastu, wc med dubbla handfat samt duschrum med tvättmaskin och torkskåp.

Övrigt
Boendet har en altan i västerläge med bord och bänkar. Tvättmaskin samt torkskåp finns. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.) Eluttag för motorvärmare.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på SkolhusetBild på Skolhuset