Tinastorp 6

Information

Boende: Tinastorp 6
Fina fristående stugor på 98 kvm och 8 bäddar fördelat på fyra sovrum, två på bottenvåningen och två på loftet. Passar perfekt för två familjer som vill semestra tillsammans. Golvvärme finns. Köket är utrustat med bl.a. spis/ugn, mikro, diskmaskin, kyl/frys. På bottenvåningen finns vardagsrum med braskamin. Det är två badrum med bl. a. bastu.

Allrum
Allrummet har en soffa och en braskamin. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Köket är utrustat med bl.a spis/ugn, kyl/frys och mikro.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Det finns fyra sovrum, två på loftet och två på bottenvåningen. Två av rummen har dubbelsängar, ett har våningssäng och ett rum har 2 enkelsängar.

Badrum
Det finns två badrum med WC/ dusch, ett på loftet och ett på markplan. Bastu finns.

Övrigt
Stugan har balkong/altan mot söder. Det finns torkskåp och golvärme. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)


Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på TinastorpBild på Tinastorp