Vargen 31

Information

Boende: Vargen 31
Mysigt boende i fjällstuga på 75 kvm och med 8+2 bäddar. På nedre plan finns två sovrum, storstuga med köksdel, bastu, dusch, WC, torkskåp, kabel-TV och altan. Sovloft med bäddsoffa samt WC. En modernisering av stugan är gjord under 2016, med i stort sett alla vitvaror och möbler.

Allrum
Hemtrevligt inrett allrum med soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Gemytligt kök med kyl/frys, spis/ugn, micro, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har två sovrum på nedre plan; ett med våningssäng och ett med en dubbelsäng. Sovloft med en våningssäng samt en dubbelsäng. Bäddsoffa med en extra sovplats (140 cm bred) i allrummet på nedre plan samt en bäddsoffa med en extra sovplats (140 cm bred) på sovloftet.

Badrum
På nedre plan finns ett badrum med WC, dusch och bastu. Extra WC på loftet.

Övrigt
Altan öster. Torkskåp. Låsbart skidförråd. Fritt WiFi.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på Vargen