Vargen 32

Information

Boende: Vargen 32
Mysigt boende i fjällstuga på 75 kvm med 8 bäddar. Stugorna i denna kategori ´Vargen Plus´ har omsorgsfullt renoverats av stugägaren under senare år och de är bl a inredda med diskmaskin. På nedre plan finns ett sovrum, stort allrum med köksdel, bastu, dusch, WC, torkskåp, kabel-TV och altan. Sovloft med sängar samt WC.

Allrum
Hemtrevligt inrett allrum med soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Gemytligt kök med kyl/frys, spis/ugn, micro, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har ett sovrum på nedre plan med en våningssäng. Sovloft med två rum; ett med en dubbelsäng och det andra har en familjesängsäng (120 cm bred nere) och en dubbelsäng.

Badrum
På nedre plan finns ett badrum med WC, dusch och bastu. Extra WC på loftet.

Övrigt
Altan öster och väster. Fri Wifi. Pjäxtork. Torkskåp samt låsbart skidförråd. Extra TV på loftet. Stugan renoverades under sommaren 2015.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på Vargen