Vargen 38

Information

Boende: Vargen 38
Mysig fjällstuga på 82 kvm med 10 bäddar. Stugorna i denna kategori ´Vargen Plus´ har omsorgsfullt renoverats av stugägaren under senare år och de är bl a inredda med diskmaskin. På nedre plan finns ett sovrum, storstuga med köksdel, bastu, dusch, WC, torkskåp, kabel-TV och altan. Sovloft med sängar samt WC.

Allrum
Hemtrevligt inrett allrum med soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Gemytligt kök med kyl/frys, spis/ugn, micro, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har ett sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng på nedre plan. På sovloftet finns ett rum med en familjesäng och en enkelsäng samt ett sovrum (utan dörr) med en dubbelsäng.

Badrum
På nedre plan finns ett badrum med WC, dusch och bastu. Extra WC på loftet.

Övrigt
Altan väster. Torkskåp samt låsbart skidförråd.
Boendet är ej lämpligt för pälsdjursallergiker.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på Vargen