Vargen 55

Information

Boende: Vargen 55
Mysigt boende i fjällstuga på 81 kvm och med 10 bäddar. På nedre plan finns två sovrum, storstuga med köksdel, bastu, dusch, WC, torkskåp, kabel-TV och altan. På övre plan finns ett familjesovrum och ett sovloft samt dusch och WC.

Allrum
Hemtrevligt inrett allrum med stor soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Gemytligt kök med stort köksbord för 10 personer, kyl/frys, spis/ugn, micro, kaffebryggare och brödrost. Diskmaskin finns.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har två sovrum på nedre plan; ett med en våningssäng och ett med en dubbelsäng. På övre plan finns ett sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng (med bredare nederslaf). Sovloft med dubbelsäng (140 cm).

Badrum
På nedre plan finns ett helkaklat badrum med dusch, bastu och separat WC. På övre plan finns ett helkaklat badrum med dusch och WC.

Övrigt
Altan väster. Torkskåp och låsbart skidförråd.
I denna stuga finns även en barnstol för lite större barn.
Lägenheten är helrenoverad, dock inte allergisanerad.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på VargenBild på Vargen