Fasta jobb i Karlstad

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda liftkoncern med skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn, Storstenshöjden och Tolvmannabacken. Vi är en fartfylld koncern med snabba beslutsvägar och en dynamisk ledning. Inte sällan hörs orden ”Föränderlighet är ett normaltillstånd” predikas.

Marknadsassistent

Är du duktig på att uttrycka dig i skrift, har ett högt tempo och ser sociala medier som den ädlaste uttrycksformen? Kan du veva ihop en annons i InDesign och har öga för layout och försäljning? Tänker du ”spännande” och spricker upp i ett leende när förutsättningarna och instruktionerna förändras för femte gången? Eller har du någon annan personlig egenskap som gör att du ser dig själv i en flanellskjorta med våra loggor på!?

Och viktigast: Gillar du skidåkning? Du behöver inte vara ett freak – det är vi många andra som är!

Härligt!

Vi erbjuder en rolig arbetsplats i en kul bransch. Detta är en juniortjänst och arbetet är varierande i både högt och lågt. Du ska vara bekväm i Office-, Adobe- och Windowsmiljön. Vi jobbar utifrån givna mallar men inom dessa är det högt i tak och möjligheterna till att utvecklas är stora.

Du är placerad på vårt huvudkontor i Karlstad men då våra anläggningar ligger spridda geografiskt kommer arbetet att innebära resor och övernattningar, därför är också körkort meriterande för tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till förlängning. Tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är den 20 mars men vänta inte med din ansökan då vi startar med intervjuerna så snart vi hittar lämplig kandidat för jobbet. Sänd ditt personliga brev och cv via jobba@branas.se. Skriv: ”Marknadsassistent” i ämnesrutan.

Önskar du ytterligare information kring tjänsten hör av dig till personalchef Karin Modin Svärd 054-132601.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.