Rätt person är det viktigaste

Har du hittat ett jobb hos oss som du skulle trivas med, men saknar rätt kunskap? Det gör inget. Är du rätt person för oss så ser vi till att du får den utbildning som krävs för att klara av jobbet.

Har du hittat ett jobb hos oss som du skulle trivas med, men saknar rätt kunskap? Det gör inget. Är du rätt person för oss så ser vi till att du får den utbildning som krävs för att klara av jobbet. Några kurser är våra egna och du får gå dem helt kostnadsfritt. Andra ges i samarbete med SLAO och bekostas av dig som går kursen.

Utbildning för skid- och snowboardinstruktörer

Det som krävs av dig är ett genuint intresse för skid- eller snowboardåkning. Vi ger dig sedan konsten att ge av dig själv och din kunskap till din elev för att sedan se denne utvecklas. Antingen börjar du direkt från grunden, eller så har du hunnit instruera några år och vill fylla på med mer kunskap för att kunna lära ut på högre nivå. Utbildningen ges av SLAO och är godkänd av Svenska Skidrådet och ger dig därför behörighet att delta i Svensk skidlärarexamen. Är du rätt person för oss kommer vi bidra med kostnader för din utbildning.

SLAO utbildning skidskola


Instruktör 1

För undervisning upp till och med grön nivå.

Instruktör 2

För undervisning upp till och med blå nivå.

Instruktör 3

För undervisning upp till och med röd nivå.

Instruktör 4

För undervisning upp till och med svart nivå.


Förarbevis för snöskoter

Du lär dig att hantera skotern både teoretiskt och praktiskt. Efter utbildning får du avlägga ett kunskapsprov, som sedan registreras hos transportstyrelsen innan du får det förarbevis.

Arbetsledarutbildning

För att du ska lyckas som arbetsledare anordnar vi en internutbildning för alla arbetsledare. Utbildningen består av tre delar och tar 4 heldagar.

Företaget – du lär dig om företagets vision, värderingar, synsätt och historia.

Verksamheten – du lär dig om hur schemaläggning och tidsredovisning går till. Du får också lära dig hur Branäs arbetar med timmarna i budgeten och vad som förväntas av ett medarbetarsamtal.

Ledarskapet – du får verktyg och metoder som gör dig till en bra ledare. Vi går igenom gruppdynamik, ledarens olika roller och hur det är att vara en ledare.

Teamledarutbildning

Ihop med andra teamledare får du en kortare utbildning på 1,5 dagar. Du får metoder för att kunna inspirera och engagera dina medarbetare till att prestera maximalt. Kursen innehåller bland annat: vision och värdeord, gruppdynamik, att coacha andra, försäljning och service, kommunikation samt att läsa av medarbetare och gäster.