Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Boka online

Vanliga frågor och svar om att jobba hos oss

Vad får jag för lön?

Som säsongsanställd medarbetare hos oss får du timlön enligt HRF:s kollektivavtal.

Hjälper ni till att fixa boende?

Ja, vi erbjuder alla ett enkelt personalboende inom ett par mils radie från anläggningen. Vi kan även hjälpa dig att få kontakt med privata uthyrare.

Vad är det för arbetstider?

Arbetstiderna varierar från dag till dag och från tjänst till tjänst. I allmänhet kan du räkna med att jobba de flesta helger och andra röda dagar. Du kan till exempel inte räkna med att få ledigt under jul eller nyårshelgen då dessa i regel är helger med mycket gäster i anläggningen.

Ordnas det mycket aktiviteter för personalen?

Vi brukar alltid ha en riktigt bra stämning bland alla medarbetare i Branäs. Dessutom så har vi en aktivitetsgrupp som hittar på roliga personalaktiviteter för alla. Vi garanterar att du åker hem med många nya vänner i bagaget!

Måste jag jobba hela säsongen?

Vi har både hel- och delsäsongstjänster. Säsongen sträcker sig vanligtvis från december-april. Jobbar du delsäsong finns det lite variende längd på tjänsterna. De flesta börjar kring v.5 när sportloven drar igång.

Vad innebär en deltidstjänst

Deltidstjänsterna ligger på minst 30 timmar/vecka. Det är så många timmar som du är garanterad att få, oftast så kan du jobba mer om du vill.

Måste jag ha bil/körkort

Du kan söka jobb hos oss även om du inte har körkort eller bil. Tänk dock på att det är ditt eget ansvar att ta dig till och från jobbet. Vi tar inte hänsyn till biltillgång när vi lägger schema så du ansvarar själv för att få samåkning och liknande lösningar att gå ihop.

Har jag några förmåner?

Alla medarbetare som arbetar minst 20 dagar under säsongen får ett säsongskort för liftarna i både Branäs och Kungsberget. Det fungerar även som personalkort och ger dig massor av förmåner och rabatter på anläggningarna. Exakt vilka förmåner som gäller för säsongen kan du läsa i vår medarbetarbok som du får när du har blivit anställd hos oss.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Välkommen att kontakta personalansvarig Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01.

Väder
Pister
0/30
Liftar
0/22
Webbkamera
Snödjup
60cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km