Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka

Se våra lediga tjänster

Fasta jobb i Branäs

Snö och Drift

Servicetekniker snösystem samt skiftledare

Branäs är Sveriges femte största skidanläggning med 415 meters fallhöjd, tre kilometer långa åk, gondollift, expresslift och 30 nedfarter. Anläggningen har elva gånger belönats med priset ”Bästa skidanläggning för barnfamiljer”. Branäs är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag. Ta chansen och kom till ett utvecklande arbete i en härlig positiv skidmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Underhåll av Branäs snösystem.
Vara behjälpliga vid övriga tekniska avdelningar såsom lift och vaktmästeri.

Under säsong:
Vara en av skiftledarna på snöläggningen.
Serva och aktivt underhålla snösystemet.
Vid behov kunna utföra allahanda underhållsarbeten.

Under icke säsong:
Genomföra löpande underhåll av snösystem.
Var behjälplig i verkstaden på diversearbeten.

Du bör ha en teknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen men är inget krav. Det är ett mycket varierande arbete som också kräver stor flexibilitet. Helg och nattarbete förekommer. Tjänsten är direkt underställd Chefen Snö och Pist.

Vi söker dig som har en stark drivkraft, ett stort engagemang och gärna en passion för skidåkning. Du måste gilla ett högt arbetstempo och alltid ha en strävan att utveckla dig och din arbetsplats. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt – att du är nytänkande, drivande, strukturerad, ekonomisk och anpassningsbar.

Tjänsten är en tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Sista ansökningsdatum är den 30 november, men vänta inte med din ansökan då vi önskar tillsatta tjänsten så snart vi hittar rätt person. Sänd ditt personliga brev och cv via jobba@branas.se.
Skriv: ”Servicetekniker” i ämnesrutan.

FAQ om jobb
Processen
Tipsa en vän
Väder
Pister
0/30
Liftar
0/21
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km