Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök

Fasta jobb Karlstad

Marknadsassistent

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda liftkoncern med skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn, Storstenshöjden och 12Mannabacken. Vi är en fartfylld koncern med snabba beslutsvägar och en dynamisk ledning. Inte sällan hörs orden ”Föränderlighet är ett normaltillstånd” predikas.

Är du duktig på att uttrycka dig i skrift, har ett högt tempo och ser sociala medier som den ädlaste uttrycksformen? Kan du veva ihop en annons i InDesign och har öga för layout och försäljning. Tänker du ”spännande” och spricker upp i ett leende när förutsättningarna och instruktionerna förändras för femte gången? Eller har du någon annan personlig egenskap som gör att du ser dig själv i en flanellskjorta med våra loggor på!?Och viktigast: Gillar du skidåkning? Du behöver inte vara ett freak – det är vi många andra som är! Härligt!

Vi erbjuder en rolig arbetsplats i en kul bransch. Detta är en junior tjänst och arbetet är varierande i både högt och lågt. Du bör vara van i Office-, Adobe- och Windowsmiljön. Du är placerad på vårt huvudkontor i Karlstad men då våra anläggningar ligger spridda geografiskt kommer arbetet att innebära resor och övernattningar, därför är också körkort meriterande för tjänsten.

Tjänsten är tillsvidare anställningar på heltid.

Sista ansökningsdatum är den 19 november men vänta inte med din ansökan då vi startar med intervjuerna så snart vi hittar lämplig kandidat för jobbet. Sänd ditt personliga brev och cv via jobba@branas.se.

Skriv: ”Marknadsassistent” i ämnesrutan.

FAQ om jobb
Processen
Tipsa en vän
Väder
Pister
0/30
Liftar
0/21
Webbkamera
Snödjup
15cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km