Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök
Spela film

VINTERNS ROLIGASTE JOBB

Jag kan verkligen rekommendera att jobba en säsong i Branäs, just du som vill vänta ett år eller två med plugget borde överväga att komma hit.

Lukas - Skidlärare

Jag träffade oerhört fina människor som blev till vänner jag kommer ha för resten av mitt liv.

Jessika - Servitris

Alla Säsongsjobb

Bartender

Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger byns restauranger med ca 400 platser. Vi har en även en uteservering med ca 200 platser. Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza, buffé och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste After Ski. Vi har även barjockey, framför allt på helger och live musik vid speciella tillfällen. I Byn har vi två barer där trycket kan vara hårt under vissa säljtoppar. Vi har även restauranger på Branäsberget. Här kan du avnjuta rejäla luncher och goda a la carte-middagar i mysig och rustik miljö samt lunch och kvällsbufféer i vårt senaste nybygge. Här har vi även en helt nybyggd bar där gästerna kan slappna av framför brasan och njuta av en öl och lite tapas. På berget kommer det att finnas ca 250 sittplatser och ca 100 platser ute på vår veranda.
Som bartender så arbetar du givetvis mycket under kvällstid. Du är stresstålig och van att arbeta i ett högt tempo. Sedvanliga arbetsuppgifter i bar förekommer där du kommer att få servera allt från varm choklad till tidsenliga drinkar, öl, vin och shots, samt även bordsservering. Ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges största skidanläggning. För detta jobb ska du ha erfarenhet av restaurang och i synnerhet av att hantera dryck. Vi lägger stor vikt vid social kompetens.

Servitris-Servitör

Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger Brant´s Bar & Restaurang, Klarans kök och Dalmans pizzeria med totalt 400 platser. Vi har en även en uteservering med 200 platser. Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste After Ski med livemusik och pjäxdans. Vi har även nattklubb med DJ och live musik.
I Ladanhuset på Branäsberget har vi två restauranger och en bar. Här kan du avnjuta rejäla luncher och goda a la carte-middagar i mysig och rustik miljö i vår restaurang Ladan samt lunch och kvällsbufféer på Logen. Där finns det ca 250 sittplatser och ca 100 platser ute på vår veranda. Här har vi även förmodligen en av de mysigaste barer du kan finna någonstans.
Som servitris/servitör arbetar du dag- och kvällstid med, buffé eller à la carte på någon av våra restauranger. Ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp så är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov.

Spontanansökningar

Handel och Aktivitet

Aktivitetsledare

Aktivitetsledarna jobbar i ett litet sammansvetsat team som själva planerar och genomför aktiviteter för våra gäster, både barn och vuxna. Aktivitetsutbudet är brett! En viktig del är att agera som våra maskotar Björnbusen och Björnbusan, våra minsta gästers allra största favoriter. Maskotarna finns ute i anläggningen varje dag och busar och leker med barnen. Du och dina kollegor planerar och genomför alla lekar och aktiviteter. Du kommer bland annat att få anordna barnens After Ski, ordna föreställningen ”barnens show”, jobba med tävlingen Björnbusecupen m.m. Du jobbar också som liftvärd i en av våra barnliftar där du assisterar skidskolan och hjälper barnen att lära sig att åka lift. Björnidet är en annan viktig del av verksamheten i Branäs. Hit kan man komma när man vill göra någonting annat än att åka skidor. Björnidet är ett stort, helt gratis, aktivitetscenter för barnen i Branäs. Här ser vi på film, myser, leker, busar och pysslar tillsammans.

Arbetsledare Aktivitet

Aktivitetsavdelningen anordnar alla aktiviteter för våra gäster, både barn och vuxna. Aktivitetsutbudet är brett! En viktig del är att agera som våra maskotar Björnbusen och Björnbusan, våra minsta gästers allra största favoriter. Maskotarna finns ute i anläggningen varje dag och busar och leker med barnen. Du och dina kollegor planerar och genomför alla lekar och aktiviteter. Ni kommer att anordna barnens After Ski, ordna föreställningen ”barnens show”, jobba med tävlingen Björnbusecupen m.m. Björnidet är en annan viktig del av verksamheten i Branäs. Hit kan man komma när man vill göra någonting annat än att åka skidor. Björnidet är ett stort, helt gratis, aktivitetscenter för barnen i Branäs. Här ser vi på film, myser, leker, busar och pysslar tillsammans.
Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är enhetschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera och utvecklas, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Arbetsledare Livsmedelsbutiker

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är platschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema.
Vi har två livsmedelsbutiker, en i dalen och en uppe på berget. Här kan man köpa allt från färskt bröd till souvenirer. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter som rör den dagliga driften i butiken tex sitta i kassan, ta emot leveranser, packa upp varor och fronta butiken. I butiken uppe på berget samarbetar vi även med sportshopen och säljer en del kläder och utrustning. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Arbetsledare Skidskola

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften av skidskolan och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är enhetschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera och utvecklas, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Arbetet är utåtriktat och som arbetsledare i skidskolan kommer du möta många medarbetare och gäster i olika situationer. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Arbetsledare skiduthyrning

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema. Vår skiduthyrning är en av Sveriges största och har en central roll i våra gästers upplevelse. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett vintersemester på vår anläggning. I dagligdrift arbetar du vanligtvis med uthyrning av utrustning vid disk, i skidverkstaden eller med iordningställning förbokad utrustning. På ankomstdagar levererar vi även utrustning direkt till gästens stuga. Vi har två skiduthyrningar, en i Branäs by och en uppe på berget. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Arbetsledare Sportshop

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är platschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema.
I Branäs sportshop hittar du ett brett sortiment av skid- och vintertillbehör. Som butiksmedarbetare förväntas du leverera god service och kunskap till våra gäster, för att guida dem fram till rätt köp för just dem! Du har det dagliga ansvaret för kassahantering, skyltning/exponering och påfyllning av kläder och utrustning från lagret. Du behöver både vara självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team. Vi ser också gärna att du är har viljan att jobba mot försäljningsmål och triggas av utmaningar! Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Butikssäljare Livsmedelsbutik

Vi har två livsmedelsbutiker, en i Branäs by och en i Ladan uppe på berget. Här kan man köpa allt från färskt bröd till souvenirer. Som butikssäljare i våra livsmedelsbutiker så arbetar du med allt som rör den dagliga driften i butiken. Du sitter i kassan, tar emot leveranser, packar upp varor och frontar butiken. I butiken uppe på berget samarbetar vi även med sportshopen och säljer en del kläder och utrustning. Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kassavana.

Butikssäljare Sportshop

I Branäs sportshop hittar du ett brett sortiment av skid- och vintertillbehör. Som butikssäljare förväntas du leverera god service och kunskap till våra gäster, för att guida dem fram till rätt köp för just dem! Du ansvarar för kassahantering, skyltning/exponering och påfyllning av kläder och utrustning från lagret. Du behöver både vara självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team. Vi ser också gärna att du är har viljan att jobba mot försäljningsmål och triggas av utmaningar! Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kassavana.

Skid-/Snowboardlärare

Som skid-/snowboardlärare i Branäs arbetar du med både barn och vuxna, grupper och privatlektioner. Det är ett utmanande och utvecklande jobb som ställer höga krav både på din egen åkning och på din förmåga att lära ut till andra. I tjänsten ingår även att medverka i diverse aktiviteter som anordnas för våra gäster, både barn och vuxna. Som skidlärare tillhör du de som har förmånen att ha lite längre möten med våra gäster, det är en självklarhet för dig att ge varje gäst en unik upplevelse och goda minnen från vintersemestern! Saknar du skid- eller snowboardlärarutbildning, men är rätt person för oss, så hjälper vi dig in på rätt utbildning.

Skiduthyrare

Vår skiduthyrning är en av Sveriges största och har en central roll i våra gästers upplevelse. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett vintersemester på vår anläggning. I dagligdrift arbetar du vanligtvis med uthyrning av utrustning vid disk, i skidverkstaden eller med iordningställning förbokad utrustning. På ankomstdagar levererar vi även utrustning direkt till gästens stuga. Vissa av tjänsterna i skiduthyrningen kombineras med en tjänst i liften, för dig som gillar att jobba både inom- och utomhus. Det är meriterande att ha jobbat med service tidigare och att ha kassavana.

Skidverkstadsmedarbetare

Du ser till att dagligdriften i vår skidverkstad sker på ett effektivt sätt och att den anpassas efter rådande och kommande behov. Vidare ser du till att alla maskiner (slipnings- och vallningsmaskin m.m.) underhålls regelbundet och hålls i gott skick. Du skall även kunna lära ut till dina kollegor hur dessa maskiner används och underhålls på bästa sätt. Vi ser till att du får den utbildning och stöd du behöver på plats för att kunna utföra samtliga arbetsuppgifter i skidverkstan. Utöver våra maskiner ansvarar du också för att allt material som behövs i skidverkstan finns hemma samt att det är ordning och reda i lokalen. Som verkstadsmedarbetare är det önskvärt att du är kunnig eller har erfarenhet inom liknande hantverkaryrke, och att du känner dig bekväm med maskiner och handverktyg. Andra arbetsuppgifter i skiduthyrningsverksamheten förekommer.

Boende och Service

Arbetsledare Infocenter

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.
Som medarbetare i Branäs Infocenter arbetar du både med aktivitets- och skidskolebokning samt som receptionist. Receptionsarbetet består av in- och utcheckning av våra gäster, svara i telefon samt hjälpa våra gäster med alla möjliga tänkbara frågor. Arbetet med aktivitets- och skidskolebokningen består i huvudsak av att sälja liftkort samt boka skidskola och aktiviteter. Som medarbetare är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Då det oftast är receptionen/bokningen man vänder sig till som gäst när man har problem så kan alla möjliga frågor dyka upp. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du arbetar både i Branäs by och uppe på Branäs berget. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb och har lätt för att ta in mycket ny information.

Boendeservice

Vi söker medarbetare som kan jobba på våra bytesdagar, främst torsdagar och söndagar.
Vi söker dig som vill jobba med boendeservice (bl.a avsyn i stugor) och lokalvård på våra två Lodger – Ski Lodge och Mountain Lodge och övrigt boende i Branäs. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt.

Infocenter-medarbetare

Som medarbetare i Branäs Infocenter arbetar du både med aktivitets- och skidskolebokning samt som receptionist. Receptionsarbetet består av in- och utcheckning av våra gäster, svara i telefon samt hjälpa våra gäster med alla möjliga tänkbara frågor. Arbetet med aktivitets- och skidskolebokningen består i huvudsak av att sälja liftkort samt boka skidskola och aktiviteter. Som Infocenter-medarbetare är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Då det oftast är receptionen/bokningen man vänder sig till som gäst när man har problem så kan alla möjliga frågor dyka upp. Du arbetar både i Branäs by och uppe på Branäs berget. Under våra ankomstdagar som är de dagar som det är mest att göra på hjälper vi även till med avresestäd på Lodgarna i byn och på berget. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Lokalvårdare

Som en del i lokalvårds teamet på Ski Lodge och Mountain Lodge är du med och ansvarar för att hålla boendet på våra två Lodger, vissa gemensamma lokaler samt kontor rena, fräscha och tilltalande för våra gäster. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt, nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Du bör vara van att arbeta självständigt samt vara initiativrik. Det är meriterande men inte ett krav att du har erfarenhet från liknande arbete.

Nattportier

Som nattportier i Branäs är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Som nattportier hjälper du våra gäster med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i stugbyarna och på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel! Du kommer att ha larmberedskap och telefonjour för vår systeranläggning Kungsberget. Du kommer också att förbereda mycket inför kommande gästers ankomst. Under den veckan ni inte jobbar natt kommer ni hjälpa till under ankomstdagarna som Incheckningsvärdar runt om på berget och i byn.

Vaktmästare

Som vaktmästare i Branäs är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Som vaktmästare hjälper du både gäster och medarbetare med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i stugbyarna och på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel. Du är lite av en allkonstnär, du har ett tekniskt intresse och är duktig på att snickra, laga och reparera saker. Delar av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll.

Snö och Drift

Arbetsledare Liftvärdar

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema. Liftvärden fyller en mycket viktig roll på skidanläggningen. Det är inte bara att lära och hjälpa våra gäster i liften. Det är också denna person som träffar i stort sett alla anläggningens gäster. Det är viktigt att man är en god ambassadör för vår anläggning och att man kan svara på gästernas alla möjliga frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Gästvärd

Som gästvärd är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Du tar dig runt på anläggningen på snöskoter eller skidor och ansvarar för att skidområdet både ser ut och fungerar som det ska. Detta innebär exempelvis att veta hur man bygger snygga och funktionella köfållor, se till att det alltid finns saft till gästerna, att våra grillplaster är snygga och trevliga etc. Du skall också kunna mycket om liftarna och serva personal där vid behov. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i skidområdet på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel. Att möta gästen med ett leende och en hjälpande hand är en självklarhet för dig. En del av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll då liftarna inte är öppna.

Lifttekniker

Som lifttekniker på Branäs Fritidscenter kommer du att ingå i teknikavdelningen. Ett arbetslag som säkerställer liftarnas mekaniska drift, samt all annan verksamhet som faller på teknikavdelningen hos en skidanläggning. Du kommer att arbeta med den dagliga verksamheten, men ha ditt fokus på våra liftar där du utför service och reparationer. Vi söker dig som har mekanisk/el utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Höghöjdsarbete sker regelbundet i de olika liftarnas master. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och flexibel. Du trivs med att möta och ge service till våra gäster. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt – att du är strukturerad, har ”ordning och reda” och kan ta egna initiativ. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. En del av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll då liftarna inte är öppna.

Liftvärd

Som liftvärd fyller du en viktig roll på skidanläggningen. Det är inte bara att du ska lära och hjälpa våra gäster i liften. Det är också du som träffar i stort sett alla anläggningens gäster. Det är viktigt att du är en god ambassadör för vår anläggning och att du kan svara på gästernas alla möjliga frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen! Det är viktigt att du har en hög social kompetens. Som liftvärd roterar du och jobbar i olika liftar olika dagar. Vi tar oss till liften genom att åka skidor/snowboard så det är viktigt att du gillar utförsåkning. Vi har följande liftar som bemannas: gondol, 4-stols sittlift, ankarliftar och knappliftar.

Pistmaskinförare

Som pistmaskinsförare ansvarar du för att preparera och underhålla alla våra pister och ”snöparker”. Det är du som ser till att alla backar är nypreparerade och fina till alla våra gäster som ska ut i backen på morgonen. Arbetet görs oftast när liftarna har stängts för dagen så du bör tycka om att arbeta ensam på kvällar och nätter. Du ska ha godkänd pistmaskinförarutbildning (SLAO) och vana från att ha kört pistmaskin. Det är också en fördel om du är skid- eller snowboardåkare. Eftersom arbetet i första hand sker nattetid så är det viktigt att du också kan upprätthålla en god rapportering och kommunikation med kollegor som arbetar under andra tider, exempelvis liftansvarig, snöläggningschef m.fl.

Pistör

Som pistör i Branäs så arbetar du med säkerheten i skidområdet. Det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. När olyckan är framme så är det du som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Pistörerna är även de som gör säkerhets- och uppstartskontroller av alla liftar på anläggningen. Vi färdas på skoter och eller skidor i backen. Tjänsten kräver godkänd pistörutbildning genom SLAO eller annan sjukvårdutbildning. Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan i annat fall ordnas på anläggningen) och att du skall kunna arbeta i master/stolpar. Du kommer att ingå i anläggningens evakueringsgrupp.

Snöläggare

Som snöläggare i Branäs arbetar man med att framställa snö i alla våra nedfarter. Arbetet består av att flytta kanoner, slangar samt övervakning av snöläggningen genom temperatur och vindförhållanden. Arbetet sker i skift och man arbetar parvis. Du ska tycka om att arbeta utomhus i alla väderförhållanden och du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande. Du bör vara van att arbeta självständigt samt vara initiativrik. Snöläggarna arbetar vanligtvis under perioden oktober till januari, därefter finns möjlighet till annan tjänst hos oss. I tjänsten ingår en del skoterkörning, om du inte har skoterkort går det dock att ordna på plats.

Restaurang

Diskare/Köksbiträde

Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger byns restauranger med ca 400 platser. Vi har en även en uteservering med ca 200 platser. Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza, buffé och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste After Ski. Vi har även barjockey och live musik vid speciella tillfällen. Vi har även restauranger på Branäsberget. Här kan du avnjuta rejäla luncher och goda a la carte-middagar i mysig och rustik miljö samt lunch och kvällsbufféer i vårt senaste nybygge. Där kommer det att finnas ca 250 sittplatser och ca 100 platser ute på vår veranda.
Som diskare/köksbiträde på våra restauranger så kommer du att hålla rent och snyggt i disken, vara ansvarig för såväl porslinsdisk som grovdisk, sortera ut ren disk på de ställen de hör hemma, hjälpa köket med varuplock och allmän ordning i köksregionerna. Du skall kunna jobba i ett högt tempo och kommer, med rätt attityd, bli en av de allra viktigaste och mest uppskattade medarbetarna i hela restaurangteamet.

Kock

Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger byns restauranger med ca 400 platser. Vi har en även en uteservering med ca 200 platser. Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza, buffé och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste After Ski. Vi har även barjockey och live musik vid speciella tillfällen. Vi har även restauranger på Branäsberget. Här kan du avnjuta rejäla luncher och goda a la carte-middagar i mysig och rustik miljö samt lunch och kvällsbufféer i vårt senaste nybygge. Där kommer det att finnas ca 250 sittplatser och ca 100 platser ute på vår veranda.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges största skidanläggning.
Som kock arbetar du både dag- och kvällstid. Givetvis så skall du ha en bra känsla för kvalitet. Du är självgående och stresstålig och skapar gott samarbete i köket och mellan köket och servisen. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges största skidanläggningar. Vi söker kockar med varierande erfarenhet men du bör ha genomgått restaurangskola och ha arbetat som kock.

Köks- och restaurangbiträde

Bredvid gondolens toppstation på 567 meter höjd över havet och med en fantastisk utsikt över Klarälvdalen ligger Toppstugan med ca 60 sittplatser inne och en terrass som tar 120 personer. På Toppstugan serverar vi café- och snabbmat, goda smårätter tillsammans med kaffe, te, läsk, öl och vin och vid vår nya stollift ligger vår mysiga våffelstuga. Vi söker medarbetare med varierande erfarenhet men du bör ha genomgått någon restaurangutbildning. Du grillar och dressar hamburgare, gör pommes frites, våfflor, gulaschsoppa, står i kassan, serverar etc. Det är viktigt att du har ett gott öga för vad som behöver göras och prioriteras. Du håller en god kommunikation med dina andra medarbetare och planerar matproduktionen efter beräknad åtkomst. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges största skidanläggning. Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp så är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov. Vi letar efter en inställning och attityd som passar in hos oss och restaurangerfarenhet är naturligtvis till din fördel, där antingen kassavana eller hantering av livsmedel premieras.

Köksmästare

Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger Brant´s Bar & Restaurang, Klarans kök och Dalmans pizzeria med totalt 400 platser. Vi har en även en uteservering med 200 platser. Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste After Ski med livemusik och pjäxdans. Vi har även nattklubb med DJ och live musik.
I Ladanhuset på Branäsberget har vi två restauranger och en bar. Här kan du avnjuta rejäla luncher och goda a la carte-middagar i mysig och rustik miljö i vår restaurang Ladan samt lunch och kvällsbufféer på Logen. Där finns det ca 250 sittplatser och ca 100 platser ute på vår veranda. Här har vi även förmodligen en av de mysigaste barer du kan finna någonstans.

Arbetsuppgifter som köksmästare på någon av ovanstående enheter omfattar bl a. att följa budget, riktlinjer och arbetsrutiner samt att utveckla arbetet runt det. Du ansvarar förutom det för alla inköp samt schemaläggning och den dagliga driften av köket. Du säkerställer beställningar, både vad gäller a la cartegäster och grupper. Du rapporterar löpande till ledningen och bidrar med utvecklingsförslag.
Vi söker dig som är kreativ, drivande, samt är en god organisatör. Du är lätt att samarbeta med och är flexibel i ditt arbete, och ser möjligheter istället för omöjligheter. Du är lyhörd för våra gästers behov, där många av våra gäster är barn. Du brinner för service och kvalitet, och har ambitionen att se till att varje gästs besök är en upplevelse. Du driver din avdelning med god ekonomisk lönsamhet genom kostnadsmedvetenhet och god planering. Du har en ledarstil som är coachande och inspirerande. Du jobbar aktivt i den dagliga driften, både dag och kvällstid där du är ett föredöme för dina medarbetare.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges största skidanläggning. Tjänsten är mellan 1 oktober tom 30 april.

Pizzabagare

Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger Brant´s Bar & Restaurang, Klarans kök och Dalmans pizzeria med totalt 400 platser. Vi har en även en uteservering med 200 platser. Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste After Ski med livemusik och pjäxdans. Vi har även nattklubb med DJ och live musik.
Som pizzabagare i Branäs har man en central roll då pizzan är ett väldigt populärt alternativ för våra gäster. Vi jobbar med ett öppet kök och lägga stor vikt vid att göra pizzan till en upplevelse för våra gäster där färska grönsaker och råvaror av högsta klass är lika självklart som i våra övriga restauranger. Arbetsbelastningen är stundtals hög och du bör vara stresstålig. Du kommer att arbeta i ett team där ni gemensamt tar ansvar för pizzaavdelningen. Vi vill att du har ett par års dokumenterad erfarenhet som pizzabagare.

Restaurangchef

Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger Brant´s Bar & Restaurang, Klarans kök och Dalmans pizzeria med totalt 400 platser. Vi har en även en uteservering med 200 platser. Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste After Ski med livemusik och pjäxdans. Vi har även nattklubb med DJ och live musik.
I Ladanhuset på Branäsberget har vi två restauranger och en bar. Här kan du avnjuta rejäla luncher och goda a la carte-middagar i mysig och rustik miljö i vår restaurang Ladan samt lunch och kvällsbufféer på Logen. Där finns det ca 250 sittplatser och ca 100 platser ute på vår veranda. Här har vi även förmodligen en av de mysigaste barer du kan finna någonstans.
Arbetsuppgifter som restaurangchef (eller arbetsledare som vi kallar det) på någon av våra restauranger omfattar bl a. att följa budget, riktlinjer och arbetsrutiner samt att utveckla arbetet runt det. Du säkerställer att vi har snygga, organiserade och välkomnande restauranger utifrån givna förutsättningar. Du hanterar schema och bemanning samt arbetsleder och coachar servis och bar-personal. Du säkerställer beställningar, både vad gäller a la cartegäster och grupper. Du rapporterar löpande till ledningen och bidrar med utvecklingsförslag. Du arbetar både dag och kvällstid beroende på när du bäst behövs. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete på en av Sveriges största skidanläggning. Tjänsten är mellan 1 oktober tom 30 april.

Extrajobb

Extrajobb

Vi söker medarbetare som vill jobba ”extra” på helger, kvällar och lov. Vi kan erbjuda spännande och roliga extrajobb med väldigt varierande arbetsuppgifter. Det kan vara jobb som liftvärd, restaurangmedarbetare, skiduthyrare, lokalvårdare, stugcheck eller någon annan syssla som förekommer på vår skidanläggning. Vill du jobba extra som skidlärare, pistmaskinsförare, kock eller någon annan tjänst som kräver utbildning finns detta också. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt.

FAQ om jobb
Processen
Tipsa en vän
Väder
Pister
30/30
Liftar
13/21
Webbkamera
Snödjup
80cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
28/28km