Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka

Kort väg till vinterns roligaste jobb

Se våra lediga tjänster

Jag kan verkligen rekommendera att jobba en säsong i Branäs, just du som vill vänta ett år eller två med plugget borde överväga att komma hit.

Lukas - Skidlärare

Jag träffade oerhört fina människor som blev till vänner jag kommer ha för resten av mitt liv.

Jessika - Servitris

Våra tjänster

Handel och Aktivitet

Aktivitetsledare

Aktivitetsledarna jobbar i ett litet sammansvetsat team som själva planerar och genomför aktiviteter för våra gäster, både barn och vuxna. Aktivitetsutbudet är brett! En viktig del är att agera som våra maskotar Björnbusen och Björnbusan, våra minsta gästers allra största favoriter. Maskotarna finns ute i anläggningen varje dag och busar och leker med barnen. Du och dina kollegor planerar och genomför alla lekar och aktiviteter. Du kommer bland annat att få anordna barnens After Ski, jobba med tävlingen Björnbusecupen och andra roliga aktiviteter för våra yngre gäster. Björnidet är en annan viktig del av verksamheten i Branäs. Hit kan man komma när man vill göra någonting annat än att åka skidor. Björnidet är ett stort, helt gratis, aktivitetscenter för barnen i Branäs. Här myser, leker, busar och pysslar vi tillsammans.

Ansök omgående

Arbetsledare skiduthyrning

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema. Vår skiduthyrning är en av Sveriges största och har en central roll i våra gästers upplevelse. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett vintersemester på vår anläggning. I dagligdrift arbetar du vanligtvis med uthyrning av utrustning vid disk, i skidverkstaden eller med iordningställning förbokad utrustning. På ankomstdagar levererar vi även utrustning direkt till gästens stuga.  Vi har två skiduthyrningar, en i Branäs by och en uppe på berget. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb.

Ansök omgående

Butikssäljare Livsmedelsbutik

Vi har två livsmedelsbutiker, en i Branäs by och en i Ladan uppe på berget. Här kan man köpa allt från färskt bröd till souvenirer. Som butikssäljare i våra livsmedelsbutiker så arbetar du med allt som rör den dagliga driften i butiken. Du står i kassan, tar emot leveranser, packar upp varor och frontar butiken. I butiken uppe på berget samarbetar vi även med sportshopen och säljer en del kläder och utrustning. Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar.  För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kassavana.

Ansök omgående

 

Butikssäljare Sportshop

I Branäs sportshop hittar du ett brett sortiment av skid- och vintertillbehör. Som butikssäljare förväntas du leverera god service och kunskap till våra gäster, för att guida dem fram till rätt köp för just dem! Du ansvarar för kassahantering, skyltning/exponering och påfyllning av kläder och utrustning från lagret. Du behöver både vara självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team. Vi ser också gärna att du är har viljan att jobba mot försäljningsmål och triggas av utmaningar! Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kassavana.

Ansök omgående

Skid-/Snowboardlärare

Som skid-/snowboardlärare i Branäs arbetar du med både barn och vuxna, grupper och privatlektioner. Det är ett utmanande och utvecklande jobb som ställer höga krav både på din egen åkning och på din förmåga att lära ut till andra. I tjänsten ingår även att stå i lift, vi bemannar först och främst våra barnliftar. Som skidlärare tillhör du de som har förmånen att ha lite längre möten med våra gäster, det är en självklarhet för dig att ge varje gäst en unik upplevelse och goda minnen från vintersemestern! Saknar du skid- eller snowboardlärarutbildning, men är rätt person för oss, så hjälper vi dig in på rätt utbildning och vi kommer dessutom att betala en del av utbildningskostnaden.

 Ansök omgående

Skiduthyrare

Vår skiduthyrning är en av Sveriges största och har en central roll i våra gästers upplevelse. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett vintersemester på vår anläggning. I dagligdrift arbetar du vanligtvis med uthyrning av utrustning vid disk, i skidverkstaden eller med iordningställning förbokad utrustning. På ankomstdagar levererar vi även utrustning direkt till gästens stuga. Vissa av tjänsterna i skiduthyrningen kombineras med en tjänst i liften, för dig som gillar att jobba både inom- och utomhus. Det är meriterande att ha jobbat med service tidigare och att ha kassavana.

Ansök omgående

 

Skidverkstadsmedarbetare

Tillsammans med ditt team i skidverkstan ser du till att våra skidutrustningar som varit uthyrda till våra gäster får den behandling som de behöver för att upp nå de krav som nästkommande hyrestagare har. Det kan vara allt ifrån att valla skidor, slipa belag, slipa stålkanter till att lägga klister på längdskidor. För att kunna utföra ditt arbete så ser vi till att du får den utbildning och stöd som du behöver för att klara av samtliga uppgifter i skidverkstan. Du ska också kunna lära ut hur de olika maskinerna utförs korrekt, samt se till att de uppsatta dagliga rutinerna kring maskinerna fungerar som de ska. Ett måste för att nå de mål som din närmsta chef och arbetsledare har satt upp så behöver det vara ordning och reda, städat samt en tydlig struktur i skidverkstans lokaler. Detta är upp till er i teamet att hjälpas åt med, för att kunna göra en sådan bra produkt som möjligt. Det kan också hända att både du och dina kollegor har kassapass, förbokning, utkörning eller andra uppgifter som tillhör skiduthyrningens dagliga arbete. Som verkstadsmedarbetare är det önskvärt att du är kunnig eller har erfarenhet inom liknande hantverkaryrke, och att du känner dig bekväm med maskiner och handverktyg.

Ansök omgående

Boende och Service

Arbetsledare Infocenter

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

Som medarbetare i Branäs Infocenter arbetar du med alla de arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i en reception samt bokning, rådgivning och försäljning av skidskola, aktiviteter och liftkort, som också är en stor del av vårt arbete. Många av våra gäster väljer att kontakta oss via telefon, där hjälper vi dem med alla möjliga frågor och problem som kan dyka upp. Vi hjälper även till med frågor som rör andra avdelningar, det är därför viktigt att du som Infocenter-medarbetare är flexibel och lösningsorienterad. Det är oftast Infocenter våra gäster vänder sig till när de funderar över något eller har bekymmer av något slag.

Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du arbetar både i Branäs by och uppe på Branäs berget. Du har erfarenhet av arbetsledarrollen från tidigare jobb och har lätt för att ta in mycket ny information.

 Ansök omgående

Arbetsledare Lodgeteam

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelningen och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna styra arbetet, motivera, engagera och ge feedback till dina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

Du arbetar tillsammans med dina medarbetare med att städa och styla våra Lodgerum och även vissa allmänna ytor. Du är en pusselbit i ett team som brinner för att göra det där lilla extra för våra gäster, det som får dom att trivas hos oss och komma tillbaka år, efter år, efter år.

Vi söker dig som älskar att göra dina arbetskompisar bra, och du skrattar gärna och ofta. Du gör helt enkelt allt för att göra dagen lite bättre för människorna runt omkring dig, såväl gäster som kollegor. Du är en omtänksam person som tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre tillsammans med ditt team. Att du är positiv och aldrig ser saker som sker som problem, utan ett sätt att utvecklas på, ser vi som en självklarhet.

Vi behöver dig som tar ansvar för ditt jobb och har en känsla för vad gästen uppfattar som rent och snyggt. Du gillar att jobba både självständigt och i grupp. Och du trivs med att stundtals jobba i ett högt tempo samtidigt som du alltid är noggrann och har ett öga för att se detaljer.

Under våra stora ankomstdagar är vi ett stort gäng som kämpar mot målet att ge våra gäster något utöver deras förväntningar. Under dessa dagar läggs mycket ansvar på dig då du fördelar arbetsgrupper och styr arbetet.

Vi önskar och tror att du är:
- Pålitlig och flexibel.
– Ansvarsfull.
– Har mod att kunna ta egna initiativ – du är lösningsorienterad.
– Positiv och glad.
– En toppenkollega som alltid gör allt för att hjälpa dina kollegor.
– En person som brinner för att ge våra gäster service i världsklass.
– Noggrann och effektiv – du gör saker i rätt ordning.

Stämmer ovanstående in på dig? Härligt! I så fall lovar vi:
- En arbetsplats där misstag ses som ett sätt att lära sig och bli bättre på.
– En arbetsplats där du kan utvecklas.
– En arbetsplats där du lär känna många nya människor och även nya sidor hos dig själv.
– En arbetsplats med många personalaktiviteter på fritiden.
– En arbetsplats som ordnar boende till alla som önskar.

Ansök omgående

 

 

Infocentermedarbetare

Som medarbetare i Branäs Infocenter arbetar du med alla de arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i en reception samt bokning, rådgivning och försäljning av skidskola, aktiviteter och liftkort, som också är en stor del av vårt arbete. Många av våra gäster väljer att kontakta oss via telefon, där hjälper vi dem med alla möjliga frågor och problem som kan dyka upp. Vi hjälper även till med frågor som rör andra avdelningar, det är därför viktigt att du som Infocenter-medarbetare är flexibel och lösningsorienterad. Det är oftast Infocenter våra gäster vänder sig till när de funderar över något eller har bekymmer av något slag. Du arbetar i Infocenter i både Branäs by och uppe på Branäs berget. På vissa ankomstdagar kommer du även att få hjälpa till med stugcheck och med städning på våra Lodger. Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan.

Ansök omgående

 

Lodgeteam

Till Ski- och Mountain Lodge söker vi medarbetare som städar och stylar våra Lodgerum och även vissa allmänna ytor. Vill du vara en pusselbit i ett team som brinner för att göra det där lilla extra för våra gäster, det som får dom att trivas hos oss och komma tillbaka år, efter år, efter år?

Vi söker dig som älskar att göra dina arbetskompisar bra, och du skrattar gärna och ofta. Du gör helt enkelt allt för att göra dagen lite bättre för människorna runt omkring dig, såväl gäster som kollegor. Du är en omtänksam person som tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre tillsammans med ditt team. Att du är positiv och aldrig ser saker som sker som problem, utan ett sätt att utvecklas på, ser vi som en självklarhet.

Vi behöver dig som tar ansvar för ditt jobb och har en känsla för vad gästen uppfattar som rent och snyggt. Du gillar att jobba både självständigt och i grupp. Och du trivs med att stundtals jobba i ett högt tempo samtidigt som du alltid är noggrann och har ett öga för att se detaljer.

Under våra stora ankomstdagar är vi ett stort gäng som kämpar mot målet att ge våra gäster något utöver deras förväntningar. Under dessa dagar läggs mycket ansvar på dig då du blir ”gruppledare” för en grupp på ca 2 personer.

Vi önskar och tror att du är:
- Pålitlig och flexibel.
– Ansvarsfull.
– Har mod att kunna ta egna initiativ – du är lösningsorienterad.
– Positiv och glad.
– En toppenkollega som alltid gör allt för att hjälpa dina kollegor.
– En person som brinner för att ge våra gäster service i världsklass.
– Noggrann och effektiv – du gör saker i rätt ordning.

Stämmer ovanstående in på dig? Härligt! I så fall lovar vi:
- En arbetsplats där misstag ses som ett sätt att lära sig och bli bättre på.
– En arbetsplats där du kan utvecklas.
– En arbetsplats där du lär känna många nya människor och även nya sidor hos dig själv.
– En arbetsplats med många personalaktiviteter på fritiden.
– En arbetsplats som ordnar boende till alla som önskar.

Ansök omgående

Nattportier

Som nattportier i Branäs är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Som nattportier hjälper du våra gäster med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i stugbyarna och på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel! Du förbereder mycket inför kommande gästers ankomst, drar listor till städbolaget, enklare vaktmästeriutryckningar efter att vaktmästaren gått hem och du finns nåbar på jourtelefonen för våra gäster efter att Infocenter stängt för dagen. När du inte jobbar natt eller är ledig kommer du att vara ankomstvärd i byn eller på berget, du kommer även att jobba vissa dagspass i Infocenter.

Ansök omgående

Servicehjälte

Vill du vara med och ge våra gäster den allra bästa servicen dom kan få? Just nu söker vi extrapersonal till vårt Lodgeteam. Som en del i vårt Lodgeteam är du med och städar och stylar våra Lodger. Det är ett grymt extraknäck om du vill tjäna lite pengar medans du t.ex. pluggar. Våra ankomstdagar är torsdagar och söndagar. Du jobbar mellan ca kl. 9.15–14.15 och du jobbar i en grupp tillsammans med andra härliga människor. Denna tjänst kan man söka om man har möjlighet att jobba några ankomstdagar under vintersäsongen. Som sagt så är det ett grymt extraknäck då Lodgerna är fräscha och inte har så många år på nacken. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök omgående

Snö och Drift

Arbetsledare Gästvärd

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema. Det är också denna person som träffar i stort sett alla anläggningens gäster. Det är viktigt att man är en god ambassadör för vår anläggning och att man kan svara på gästernas alla möjliga frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen.

Ansök omgående

Arbetsledare Liftvärd

Som arbetsledare ansvarar och jobbar du i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet och service. Du är avdelningschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Du har budgetansvar för avdelningens arbetade timmar och schema. Liftvärden fyller en mycket viktig roll på skidanläggningen. Det är inte bara att lära och hjälpa våra gäster i liften. Det är också denna person som träffar i stort sett alla anläggningens gäster. Det är viktigt att man är en god ambassadör för vår anläggning och att man kan svara på gästernas alla frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen.

Ansök omgående

Gästvärd

Som gästvärd är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Du tar dig runt på anläggningen på skidor eller snöskoter och ansvarar för att skidområdet både ser ut och fungerar som det ska. Detta innebär exempelvis att se till att det alltid finns saft till gästerna, att våra grillplaster är snygga och trevliga att våra attraktioner och vårat skidområde är iordning varje morgon etc. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i skidområdet på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel. Att möta gästen med ett leende och en hjälpande hand är en självklarhet för dig. En del av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll då liftarna inte är öppna.

 Ansök omgående

Lifttekniker

Som lifttekniker på Branäs Fritidscenter kommer du att ingå i teknikavdelningen. Ett arbetslag som säkerställer liftarnas mekaniska drift, samt all annan verksamhet som faller på teknikavdelningen hos en skidanläggning. Du kommer att arbeta med den dagliga verksamheten, men ha ditt fokus på våra liftar där du utför service och reparationer. Vi söker dig som har mekanisk/el utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Höghöjdsarbete sker regelbundet i de olika liftarnas master. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och flexibel. Du trivs med att möta och ge service till våra gäster. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt – att du är strukturerad, har ”ordning och reda” och kan ta egna initiativ. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. En del av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll då liftarna inte är öppna.

 Ansök omgående

Liftvärd

Som liftvärd fyller du en viktig roll på skidanläggningen. Det är inte bara att du ska lära och hjälpa våra gäster i liften, det är också du som träffar i stort sett alla anläggningens gäster. Det är viktigt att du är en god ambassadör för vår anläggning och att du kan svara på gästernas alla frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen! Det är viktigt att du har en hög social kompetens. Som liftvärd roterar du och jobbar i olika liftar olika dagar. Vi tar oss till liften genom att åka skidor/snowboard så det är viktigt att du gillar utförsåkning. Vi har följande liftar som bemannas: gondol, 4-stols sittlift, ankarliftar och knappliftar.

Ansök omgående

Pistmaskinsförare

Som pistmaskinsförare ansvarar du för att preparera och underhålla alla våra pister och ”snöparker”. Det är du som ser till att alla backar är nypreparerade och fina till alla våra gäster som ska ut i backen på morgonen. Arbetet görs oftast när liftarna har stängts för dagen så du bör tycka om att arbeta ensam på kvällar och nätter. Du ska ha godkänd pistmaskinförarutbildning (SLAO) och vana från att ha kört pistmaskin. Det är också en fördel om du är skid- eller snowboardåkare. Eftersom arbetet i första hand sker nattetid så är det viktigt att du också kan upprätthålla en god rapportering och kommunikation med kollegor som arbetar under andra tider.

 

Ansök omgående

Skidpatrull

Som skidpatrullör i Branäs så arbetar du med säkerheten i skidområdet. Det är ditt ansvar att försöka förebygga olyckor i pisten, bland annat genom att sätta nät och madrassera. När olyckan är framme så är det du som ser till att skadade gäster kommer ner från berget. Patrullörerna är de som gör säkerhetskontroller av alla pister på anläggningen. Vi färdas på skoter och eller skidor i backen. Tjänsten kräver godkänd skidpatrullutbildning genom SLAO. Vi ser gärna att du har skoterkörkort (kan i annat fall ordnas på anläggningen) och att du skall kunna arbeta i master/stolpar. Du kommer att ingå i anläggningens evakueringsgrupp.

Ansök omgående

 

Snöläggare

Som snöläggare i Branäs arbetar man med att framställa snö i alla våra nedfarter. Arbetet består av att flytta kanoner, slangar samt övervakning av snöläggningen genom temperatur och vindförhållanden. Arbetet sker i skift och man arbetar parvis. Du ska tycka om att arbeta utomhus i alla väderförhållanden och du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande. Du bör vara van att arbeta självständigt samt vara initiativrik. Snöläggarna arbetar vanligtvis under perioden oktober till januari, därefter finns ev. möjlighet till annan tjänst hos oss. I tjänsten ingår en del skoterkörning, om du inte har skoterkort går det dock att ordna på plats.

Ansök omgående

Vaktmästare

Som vaktmästare i Branäs är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”. Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Som vaktmästare hjälper du både gäster och medarbetare med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i stugbyarna och på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel. Du är lite av en allkonstnär, du har ett tekniskt intresse och är duktig på att snickra, laga och reparera saker. Delar av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll.

Ansök omgående

 

Restaurang

Bartender

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang och Klarans Kök tillsammans med Dalmans pizzeria. Restaurangerna erbjuder cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterassen. Här serveras allt från fika till frukostbuffé, lunch, a la carte och pizza. Det är även här som vår DJ intar scenen under helgen och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Bar. Här serveras tapas och cocktails tillsammans med färgglada barndrinkar och mängder med bullar och varm choklad. Trycket är stundvis hårt men atmosfären är gemytlig och vardagsrumskänslan lockar. I samma byggnad finns restaurangerna Ladans Grill och Loftets Kök som erbjuder 250 sittplatser inomhus och ytterligare 100 på terrassen, vilket öppnar upp för ett ständigt gästflöde allt från frukost till sen kväll.

Som bartender jobbar du naturligtvis mycket kvällstid men även lunch och afterski. Du är stresstålig och van att arbeta i ett högt tempo. Arbetsuppgifterna är sedvanliga och innefattar servering av allt från varm choklad till öl, vin, avec, sprit och drinkar – både från vår drinklista och från den som du plockat med dig via dina erfarenheter. Bordsservering förekommer och vi ser det som en självklarhet att du lämnar baren och rör din ute bland gästerna när tid finnes.

Ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framförallt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Bartenderiet hos oss är flexibelt och innebär att du förutom ditt sedvanliga bararbete ser det som en kul grej att gå ner på knä för att förklara barnens tipspromenad för ett gäng fyraåringar likväl som du gräddar bullar, ibland hoppar in för att servera och att du om tid finnes alltid tar tillfället till de där extra sekunderna med gästen som önskar det. Du har erfarenhet av restaurang i allmänhet och av att hantera och servera dryck i synnerhet. Vi lägger oerhört stor vikt vid din attityd till service och gästbemötande, och det personliga mötet är vad som ligger oss varmast om hjärtat.

Ansök omgående

Diskare

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang, Klarans Kök och Dalmans pizzeria. Byns restauranger erbjuder sammanlagt cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterrassen. I Brant’s Bar & Restaurang serveras a la carte både till lunch och middag och det är även här som vår DJ intar scenen under helgerna och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Klarans Kök är vår största restaurang som erbjuder buffé till frukost, lunch och middag. Klarans bar är välbesökt och de mysiga sofforna intill den stora brasan är en given plats för eftermiddagshäng för både stora och små. Dalmans pizzeria är restaurangen med den stora personligheten. Här går pizzaugnarna varma från öppning till stängning och den avslappnade stämningen gör Dalmans till en självklar mötesplats. Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Grill och Loftets Kök tillsammans med Ladans bar som tillsammans ger 250 sittplatser inomhus och 100 utomhus. Ladans Grill erbjuder vällagad och renodlad a la carte i en rustik miljö till både lunch och middag. Restaurangen är anläggningens mest välbesökta och gäster rekommenderas att boka bord kvällstid. Loftets Kök på ovanvåningen i samma byggnad erbjuder frukostbuffé och har norra Värmlands godaste pizza och al la minute lagad färsk pasta till lunch och middag. Ladans bar ger en riktig vardagsrumskänsla och är förmodligen en av de mysigaste barer du besökt. Här serveras tapas och cocktails varvat med färgglada barndrinkar och mängder av varm choklad.

Som diskare på våra restauranger kommer du att hålla rent och snyggt i disken, vara ansvarig för såväl porslinsdisk som grovdisk, sortera ut ren disk på de ställen de hör hemma, hjälpa köket med varuplock och allmänt hålla ordning i köksregionerna. Att stundtals hoppa in i köket för lättare uppgifter är någonting du skulle tycka var roligt. Du skall kunna jobba i ett högt tempo och kommer, med rätt attityd, bli en av de allra viktigaste och mest uppskattade medarbetarna i hela restaurangteamet.

Ansök omgående

 

Hovmästare

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang, Klarans Kök och Dalmans pizzeria. Byns restauranger erbjuder sammanlagt cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterrassen. I Brant’s Bar & Restaurang serveras a la carte både till lunch och middag och det är även här som vår DJ intar scenen under helgerna och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Klarans Kök är vår största restaurang som erbjuder buffé till frukost, lunch och middag. Klarans bar är välbesökt och de mysiga sofforna intill den stora brasan är en given plats för eftermiddagshäng för både stora och små. Dalmans pizzeria är restaurangen med den stora personligheten. Här går pizzaugnarna varma från öppning till stängning och den avslappnade stämningen gör Dalmans till en självklar mötesplats. Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Grill och Loftets Kök tillsammans med Ladans bar som tillsammans ger 250 sittplatser inomhus och 100 utomhus. Ladans Grill erbjuder vällagad och renodlad a la carte i en rustik miljö till både lunch och middag. Restaurangen är anläggningens mest välbesökta och gäster rekommenderas att boka bord kvällstid. Loftets Kök på ovanvåningen i samma byggnad erbjuder frukostbuffé och har norra Värmlands godaste pizza och al la minute lagad färsk pasta till lunch och middag. Ladans bar ger en riktig vardagsrumskänsla och är förmodligen en av de mysigaste barer du besökt. Här serveras tapas och cocktails varvat med färgglada barndrinkar och mängder av varm choklad.

Som hovmästare arbetar du dag- och kvällstid i service med buffé eller a la carte på någon av våra restauranger. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på restaurang men innehåller även sedvanliga serveringsuppgifter så som att ta beställningar, bära tallrikar och brickor, servera öl och vin, hantera kassa och hålla koll på din egna station. Du är den som är mest påläst vad gäller menyer och sortiment, du delar gärna med dig av dina rekommendationer till både gäster och kollegor. Du är duktig på att se vad som behöver göras och är den som får kommunikationen mellan alla kollegor att fungerar bra.

Du hanterar bokningarna inför och under kvällen och är den naturliga länken mellan restaurangchef och medarbetare. Din främsta uppgift är att finnas till hands för personalen när de behöver stöttning eller hjälp. För dig är det en självklarhet att vara ett föredöme genom att stå i service tillsammans med dina kollegor och du är riktigt stresstålig. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp så har just du förmågan att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov och att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Du behöver ha erfarenhet från restaurang och liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat med någon form av ansvar tidigare. Vi lägger oerhört stor vikt vid din sociala kompetens och din inställning till service, gästbemötande och din förmåga att sprida glädje.

Ansök omgående

Kock

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang, Klarans Kök och Dalmans pizzeria. Byns restauranger erbjuder sammanlagt cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterrassen. I Brant’s Bar & Restaurang serveras a la carte både till lunch och middag och det är även här som vår DJ intar scenen under helgerna och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Klarans Kök är vår största restaurang som erbjuder buffé till frukost, lunch och middag. Klarans bar är välbesökt och de mysiga sofforna intill den stora brasan är en given plats för eftermiddagshäng för både stora och små. Dalmans pizzeria är restaurangen med den stora personligheten. Här går pizzaugnarna varma från öppning till stängning och den avslappnade stämningen gör Dalmans till en självklar mötesplats. Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Grill och Loftets Kök tillsammans med Ladans bar som tillsammans ger 250 sittplatser inomhus och 100 utomhus. Ladans Grill erbjuder vällagad och renodlad a la carte i en rustik miljö till både lunch och middag. Restaurangen är anläggningens mest välbesökta och gäster rekommenderas att boka bord kvällstid. Loftets Kök på ovanvåningen i samma byggnad erbjuder frukostbuffé och har norra Värmlands godaste pizza och al la minute lagad färsk pasta till lunch och middag. Ladans bar ger en riktig vardagsrumskänsla och är förmodligen en av de mysigaste barer du besökt. Här serveras tapas och cocktails varvat med färgglada barndrinkar och mängder av varm choklad.

Som kock arbetar du både dag- och kvällstid. Du är effektiv, snabb och strukturerad med en passion för yrket. Stresstålighet är någonting du redan bemästrar och du har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. En bra arbetsattityd är en självklarhet och du värdesätter bra kommunikation inom köket och även mellan kök och servis. Om du beskriver dig själv som lättlärd och har lätt att snappa upp detaljer har du en fördel hos oss.

Lunchtid ger högt tryck på våra kök då många skidåkare behöver fylla på energin samtidigt och då är det enklare meny och högt tempo som gäller genomgående. Inför kvällen sadlar vi om och ger plats för mer kärlek åt både råvaror och presentation. Vi söker kockar med varierande arbetslivserfarenhet, men du bör ha arbetat som kock eller ha relevant utbildning.

Ansök omgående

Köksmästare

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang, Klarans Kök och Dalmans pizzeria. Byns restauranger erbjuder sammanlagt cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterrassen. I Brant’s Bar & Restaurang serveras a la carte både till lunch och middag och det är även här som vår DJ intar scenen under helgerna och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Klarans Kök är vår största restaurang som erbjuder buffé till frukost, lunch och middag. Klarans bar är välbesökt och de mysiga sofforna intill den stora brasan är en given plats för eftermiddagshäng för både stora och små. Dalmans pizzeria är restaurangen med den stora personligheten. Här går pizzaugnarna varma från öppning till stängning och den avslappnade stämningen gör Dalmans till en självklar mötesplats. Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Grill och Loftets Kök tillsammans med Ladans bar som tillsammans ger 250 sittplatser inomhus och 100 utomhus. Ladans Grill erbjuder vällagad och renodlad a la carte i en rustik miljö till både lunch och middag. Restaurangen är anläggningens mest välbesökta och gäster rekommenderas att boka bord kvällstid. Loftets Kök på ovanvåningen i samma byggnad erbjuder frukostbuffé och har norra Värmlands godaste pizza och al la minute lagad färsk pasta till lunch och middag. Ladans bar ger en riktig vardagsrumskänsla och är förmodligen en av de mysigaste barer du besökt. Här serveras tapas och cocktails varvat med färgglada barndrinkar och mängder av varm choklad.

Vi söker nu två köksmästare/arbetsledare – en till byns restauranger och en till bergets. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att följa budget, riktlinjer och arbetsrutiner samt att utveckla arbetet runt det. Du ansvarar förutom det för alla inköp samt schemaläggning och den dagliga driften av köket. Du säkerställer beställningar och ansvarar tillsammans med restaurangchefen för gruppbokningar. Du rapporterar löpande till ledningen och bidrar med utvecklingsförslag.

Vi söker dig som är kreativ, drivande samt är en god organisatör. Du är lätt att samarbeta med och är flexibel i ditt arbete. Du ser möjligheter istället för omöjligheter! Du är lyhörd för våra gästers behov, där många av våra gäster är barn. Du brinner för service och kvalitet, och har ambitionen att se till att varje gästs besök är en upplevelse.

Du driver din avdelning med god ekonomisk lönsamhet genom kostnadsmedvetenhet och god planering. Du har en ledarstil som är coachande och inspirerande. Du jobbar aktivt i den dagliga driften, både dag och kvällstid där du är ett föredöme för dina medarbetare.

Ansök omgående

Pizzabagare

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang, Klarans Kök och Dalmans pizzeria. Byns restauranger erbjuder sammanlagt cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterrassen. I Brant’s Bar & Restaurang serveras a la carte både till lunch och middag och det är även här som vår DJ intar scenen under helgerna och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Klarans Kök är vår största restaurang som erbjuder buffé till frukost, lunch och middag. Klarans bar är välbesökt och de mysiga sofforna intill den stora brasan är en given plats för eftermiddagshäng för både stora och små. Dalmans pizzeria är restaurangen med den stora personligheten. Här går pizzaugnarna varma från öppning till stängning och den avslappnade stämningen gör Dalmans till en självklar mötesplats. Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Grill och Loftets Kök tillsammans med Ladans bar som tillsammans ger 250 sittplatser inomhus och 100 utomhus. Ladans Grill erbjuder vällagad och renodlad a la carte i en rustik miljö till både lunch och middag. Restaurangen är anläggningens mest välbesökta och gäster rekommenderas att boka bord kvällstid. Loftets Kök på ovanvåningen i samma byggnad erbjuder frukostbuffé och har norra Värmlands godaste pizza och al la minute lagad färsk pasta till lunch och middag. Ladans bar ger en riktig vardagsrumskänsla och är förmodligen en av de mysigaste barer du besökt. Här serveras tapas och cocktails varvat med färgglada barndrinkar och mängder av varm choklad.

Som pizzabagare i Branäs har man en central roll då pizzan är ett väldigt populärt alternativ för våra gäster. Vi jobbar med ett öppet kök och lägger stor vikt vid att göra pizzan till en upplevelse för våra gäster där färska grönsaker och råvaror av högsta klass är lika självklart som i våra övriga restauranger. Arbetsbelastningen är stundtals hög och du bör vara stresstålig. Du kommer att arbeta i ett team där ni gemensamt tar ansvar för pizzaavdelningen. Vi vill att du har ett par års dokumenterad erfarenhet som pizzabagare.

Ansök omgående

Restaurangchef

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang, Klarans Kök och Dalmans pizzeria. Byns restauranger erbjuder sammanlagt cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterrassen. I Brant’s Bar & Restaurang serveras a la carte både till lunch och middag och det är även här som vår DJ intar scenen under helgerna och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Klarans Kök är vår största restaurang som erbjuder buffé till frukost, lunch och middag. Klarans bar är välbesökt och de mysiga sofforna intill den stora brasan är en given plats för eftermiddagshäng för både stora och små. Dalmans pizzeria är restaurangen med den stora personligheten. Här går pizzaugnarna varma från öppning till stängning och den avslappnade stämningen gör Dalmans till en självklar mötesplats. Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Grill och Loftets Kök tillsammans med Ladans bar som tillsammans ger 250 sittplatser inomhus och 100 utomhus. Ladans Grill erbjuder vällagad och renodlad a la carte i en rustik miljö till både lunch och middag. Restaurangen är anläggningens mest välbesökta och gäster rekommenderas att boka bord kvällstid. Loftets Kök på ovanvåningen i samma byggnad erbjuder frukostbuffé och har norra Värmlands godaste pizza och al la minute lagad färsk pasta till lunch och middag. Ladans bar ger en riktig vardagsrumskänsla och är förmodligen en av de mysigaste barer du besökt. Här serveras tapas och cocktails varvat med färgglada barndrinkar och mängder av varm choklad.

Bredvid gondolens toppstation, 567 meter över havet, ligger ett av Branäs smultronställen; Toppstugan. Med anläggningens enastående utsikt är Toppstugans sittplatser högt eftertraktade bland gästerna och så snart solen tittar fram på vårkanten fylls uteserveringen snabbt.  Menyn är liten, inarbetad och andas kärleksfull snabbmat. På Toppstugan serveras även öl, vin och lättare drinkar.

Vid foten av vår nyaste stollift finns ett av de senaste tillskotten i Branäs restaurangfamilj; vår mysiga våffelstuga Mattesvåfflan. Här serveras våfflor i alla dess former tillsammans med mycket varm choklad, kaffe och mängder av fika.

I år så har vi även ett sprillans nybyggt café på Soltorget.

Vi söker nu tre restaurangchefer/arbetsledare – en till byns restauranger, en till bergets och en till Toppstugan, Mattesvåfflan och Caféet. Arbetsuppgifterna omfattar främst arbetsledning där du säkerställer servicenivån och ser till att medarbetarna har vad de behöver och får rätt coachning för att göra ett bra jobb. Dina uppgifter innefattar också att följa budget, riktlinjer och arbetsrutiner samt att utveckla arbetet runt det. Du säkerställer att vi har snygga, organiserade och välkomnande restauranger utifrån givna förutsättningar. Vår största målgrupp är barnfamiljer och den grundtanken genomsyrar allt arbete du genomför.

Personalansvar är något du tycker är kul, du hanterar schema och bemanning samt arbetsleder och coachar servis och barpersonal. Du genomför medarbetarsamtal och lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel. Du säkerställer beställningar och ansvarar för gruppbokningar. Du har stor inverkan på din egen arbetsdag, du rapporterar löpande till ledningen och bidrar med utvecklingsförslag. Främst av allt visar du vägen genom din arbetsattityd och passion för yrket och service.

Ansök omgående

 

Restaurangmedarbetare

Bredvid gondolens toppstation, 567 meter över havet, ligger ett av Branäs smultronställen; Toppstugan. Med anläggningens enastående utsikt är Toppstugans sittplatser högt eftertraktade bland gästerna och så snart solen tittar fram på vårkanten fylls uteserveringen snabbt.  Menyn är liten, inarbetad och andas kärleksfull snabbmat. På Toppstugan serveras även öl, vin och lättare drinkar.

Vid foten av vår nyaste stollift finns ett av de senaste tillskotten i Branäs restaurangfamilj; vår mysiga våffelstuga Mattesvåfflan. Här serveras våfflor i alla dess former tillsammans med mycket varm choklad, kaffe och mängder av fika.

I år så har vi även ett sprillans nybyggt café på Soltorget.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken av de tre ställena du jobbar på för dagen. Det är allt från att grilla och dressa hamburgare, grädda våfflor, brygga kaffe, hantera kassan, göra smörgåsar, grädda bullar, servera dryck och hålla bra ordning. Det är viktigt att du har ett gott öga för vad som behöver göras och du gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Du håller en god kommunikation med dina andra medarbetare och uppfattas som en glad arbetskamrat.

Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. Du är serviceinriktad och stresstålig men framförallt gillar du att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov.

Vi letar först och främst efter en inställning och attityd som passar in hos oss, där arbetsglädje och passion för service står i fokus. Om du dessutom har restaurangerfarenhet och/eller utbildning är det naturligtvis till din fördel, där antingen kassavana eller hantering av livsmedel premieras.

Ansök omgående

Servitris-Servitör

Vid foten av Storbacken i Branäsbyns centrum ligger Brant’s Bar & Restaurang, Klarans Kök och Dalmans pizzeria. Byns restauranger erbjuder sammanlagt cirka 400 sittplatser inomhus och ytterligare 200 på den stora uteterrassen. I Brant’s Bar & Restaurang serveras a la carte både till lunch och middag och det är även här som vår DJ intar scenen under helgerna och där Värmlands skönaste afterski tar fart! Klarans Kök är vår största restaurang som erbjuder buffé till frukost, lunch och middag. Klarans bar är välbesökt och de mysiga sofforna intill den stora brasan är en given plats för eftermiddagshäng för både stora och små. Dalmans pizzeria är restaurangen med den stora personligheten. Här går pizzaugnarna varma från öppning till stängning och den avslappnade stämningen gör Dalmans till en självklar mötesplats. Byns restauranger har två stora barer där trycket blir hårt under våra säljtoppar.

På andra sidan berget hittar vi Ladans Grill och Loftets Kök tillsammans med Ladans bar som tillsammans ger 250 sittplatser inomhus och 100 utomhus. Ladans Grill erbjuder vällagad och renodlad a la carte i en rustik miljö till både lunch och middag. Restaurangen är anläggningens mest välbesökta och gäster rekommenderas att boka bord kvällstid. Loftets Kök på ovanvåningen i samma byggnad erbjuder frukostbuffé och har norra Värmlands godaste pizza och al la minute lagad färsk pasta till lunch och middag. Ladans bar ger en riktig vardagsrumskänsla och är förmodligen en av de mysigaste barer du besökt. Här serveras tapas och cocktails varvat med färgglada barndrinkar och mängder av varm choklad.

Som servitris/servitör arbetar du dag- och kvällstid med buffér, självservering eller a la carte på någon av våra restauranger. För våra a la carte restauranger har du erfarenhet från att ha haft egen station. För buffé eller självservering har du erfarenhet av kassahantering och någon form av enklare servering.

Du är duktig på att se vad som behöver göras, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att kommunikationen med dina kollegor såväl på golvet som i bar och kök fungerar bra är någonting du värdesätter positiv.

Ditt yttersta mål är att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar. För att göra ett bra jobb är du serviceinriktad och stresstålig men framför allt älskar du att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Att du är gladlynt och positiv ser vi som en självklarhet. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp så är du speciellt bra på att se barnens perspektiv och behov.

Ansök omgående

Spontanansökningar

Extrajobb

Extrajobb skidanläggningsmedarbetare

Vi söker medarbetare som vill jobba ”extra” på helger, kvällar och lov. Vi kan erbjuda spännande och roliga extrajobb med väldigt varierande arbetsuppgifter. Det kan vara jobb som liftvärd, restaurangmedarbetare, skiduthyrare, lokalvårdare eller någon annan syssla som förekommer på vår skidanläggning. Vill du jobba extra som skidlärare, pistmaskinsförare, kock eller någon annan tjänst som kräver utbildning finns detta också. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt.

För tillfället sker intervjuer för den här tjänsten men vi tar gärna emot din ansökan och återkopplar vid behov att träffa fler ansökande.

FAQ om jobb
Processen
Tipsa en vän
Väder
Pister
0/30
Liftar
0/22
Webbkamera
Snödjup
60cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km