Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök

Rallycross-VM, 29 juni-2 juli

 

VM i Höljes anses vara en av världens absolut bästa rallycrosstävlingar, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett arrangemang som passar såväl den inbitne motorsportsentusiasten som en allmän publik. Med de största stjärnorna och bilar som accelererar 0-100 km/h på 1,9 sekunder, garanterar vi en helg att minnas. Rallycross-VM i Höljes går under namnet ”The magic weekend”, och gör verkligen skäl för namnet.

Rallycross-VM i Höljes arrangeras av Finnskoga Motorklubb i norra värmland. Höljes, med sina cirka 150 invånare, växer under tävlingshelgen till Värmlands näst mest befolkade ort då cirka 40 000 personer besöker tävlingen. Branäs fritidscenter erbjuder ett stort antal bäddar för alla rallyentusiaster och för den som önskar finns även möjlighet att avnjuta goda måltider för en extra lyckad dag vid rallycrossbanan.

Boka boende hos oss under Rallycross VM

Branäs erbjuder det bästa boendealternativet under Rallycrossen i Höljes. Vi erbjuder möjlighet till busstransport direkt till tävlingarna, goda måltider och mysiga boenden i vacker miljö. Våra boendeperioder under Rallycross VM är på minst två nätter. Boka via webben eller ring oss på 054 13 26 00.


Välkomna att kontakta oss på 054-13 26 00 för bokning eller eventuella frågor.

 

Väder
Pister
0/30
Liftar
0/21
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km