Upplev julens magi i Branäs

Njut av en klassisk julmiddag i trerätters format. Boka bord på någon av våra restauranger, Ladans restaurang eller Brants, och upplev en mysig kväll tillsammans med dina nära och kära. Menyn består av både klassiska och moderna rätter och självklart erbjuder vi vegetariska alternativ för stora och små, samt take away på hela menyn.

Julmiddag på Brants

Brants ligger i byn med storslagen utsikt över ett snötäckt Branäsberg. Ni välkomnas med en ekologisk glögg och får sedan sätta er till bords i en härligt julpyntad miljö. Vi erbjuder sju olika sittningstider för att ni ska kunna anpassa dagen så den passar just ert julfirande.  Efter maten rekommenderar vi en drink eller varm choklad framför brasan.

Boka julmiddag i Brants

Julmiddag på Ladans Restaurang

Kliv in i magiskt pyntade Ladans Restaurang och börja kvällen med en ekologisk glögg. Njut av vår egenrökta lax, våra handrullade köttbullar och den glöggpicklade brysselkålen i en mysig omgivning tillsammans med dina nära och kära. Efter maten rekommenderar vi en drink eller varm choklad framför brasan.

Boka julmiddag i Ladans Restaurang

Take away

Boka take away med upphämtning på julafton. Våra kockar har griljerat skinkan, rullat köttbullarna och strimlat potatisen till frestelsen. Ni behöver endast göra sista touchen i form av uppvärmning i stugan. Välj fritt från menyn vad ni önskar till julmiddag och hämta er beställning på julafton mellan 09:00-11:00 i Ladans Restaurang eller Brants.

Beställ take away från Ladans restaurang

Beställ take away från Brants