Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök

Hyr utrustning

För dig som åker skidor ett par veckor om året är det optimalt att hyra utrustning. Vi anpassar utrustningen efter dina behov och den väntar hos skiduthyrningen, eller i ditt boende, när du kommer fram. Missa inte heller vårt smarta växapaket för barn.

Även om du är lite osäker på exakta storlekar för skidor eller pjäxor så behöver du inte tveka. Det är enkelt att byta när du hämtar utrustningen.

Är det lite kyligare än du trodde? Inga problem – vi erbjuder även hyrkläder för att du ska slippa frysa i backen, du hyr kläderna i skidhyran när du är på plats. Och du – du har väl inte missat Björnbusarnas smarta Växapaket? Läs mer på länken nedan.

Bokar du för hela vistelsen kör vi dessutom ut skidorna till ditt boende utan extra kostnad. Bekvämare än så kan det inte bli.

Dessutom ingår alltid multihyra i alla våra paket. Du kan byta hur många gånger du vill mellan längd, snowboard och alpina skidor. Perfekt om du vill nyttja din semester till max.

 

Skiduthyrningens öppettider:

Öppnar igen i december

 

Hyr din utrustning online – mer tid i backen

Branäs skiduthyrningar bygger på ett system där du bokar din utrustning via webben. Det är samma tillvägagångssätt oavsett om du gör det hemifrån, via mobilen i bilen på väg hit eller om du lånar en av våra terminaler i hyran.

När din utrustning är färdig att hämta får du ett sms med information om i vilket fack utrustningen står. Skulle du behöva byta pga storlek eller något annat så hjälper vi dig givetvis med det.

Men kom ihåg att boka i förväg – då slipper du stå i kö för att hämta utrustningen och får mer tid i backen. Uthyrning finns både på torget i Branäs by och på Branäsberget, du väljer uthämtningsställe i samband med bokningen.

Tips!

Om du bokar skidor för hela boendeperioden och minst 4 dagar i förväg, så kör vi ut utrustningen gratis till boendet – och du kan kasta dig ut i pisten direkt efter incheck. Nytt för i år är att om du har ett boende som ligger längre från pisten än vad skidhyran gör så hämtar och lämnar du utrustningen i ett eget bås i skidhyran varje dag. Då slipper du bära din utrustning och kan knalla hem i varma sköna skor!
För utkörning gäller ankomstdagarna torsdag och söndag och till boende i direkt anslutning till anläggningen. Boka utkörning samtidigt som du bokar boende.

 

Mindre än fyra dagar kvar? Boka här:

Utkörning och nattförvaring

Om du bokar skidor för hela boendeperioden och minst 4 dagar i förväg, så kan du även boka gratis utkörning och få utrustningen utkörd till boendet – och du kan kasta dig ut i pisten direkt efter incheck. Boende i Mården, Mickelbyn, Lassiebyn, Sportsman, Ljungvägen och Tinastorp får istället sin utrustning i ett förvaringsbås i skiduthyrningen fem meter från åkbar snö. I ditt skidnära bås kan du förvara dina skor under dagen så att du kan gå i dina bekväma skor till och från ditt boende.

För utkörning gäller ankomstdagarna torsdag och söndag och till boende i direkt anslutning till anläggningen. Boka utkörning och nattförvaring samtidigt som du bokar boende.

Har ni ankomst den 14-15 eller 21-22 december ring oss på 054-13 26 00 eller maila på info@branas.se för att boka utkörning/nattförvaring. Vi kör ut utrustningen torsdag 14 dec respektive torsdag 21 dec, utan extra kostnad.

Multihyra – testa olika skidor

Vill du åka på flera sätt under din skidsemester? Branäs erbjuder multihyra till alla alpina skidpaket. Det innebär helt enkelt att du kan byta fritt mellan olika typer av utrustning, från skidor till snowboard eller tvärtom. Våga testa något nytt!

Gruppbokning

Är ni 20 personer eller fler? Kontakta Gruppbokningen via telefon eller e-post så hjälper vi till på bästa sätt!

Telefonbokningen öppnar kl. 09:00 på måndag
Väder
Pister
0/30
Liftar
0/21
Webbkamera
Snödjup
15cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km