Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök

Hyr utrustning

För dig som åker skidor ett par veckor om året är det optimalt att hyra utrustning. Vi anpassar utrustningen efter dina behov och den väntar hos skiduthyrningen, eller i ditt boende, när du kommer fram. Missa inte heller vårt smarta växapaket för barn.

Boka och hämta
utrustning själv

Du kan förboka och hämta din utrustning på plats. Uthyrning finns både på torget i Branäs by och på Branäsberget, du väljer uthämtningsställe i samband med bokningen. Du kan också byta fritt mellan olika typer av utrustning, från skidor till snowboard eller tvärtom. Besök våra uthyrningsställen och våga testa något nytt!

Boka med
utkörning till boende

Om du bokar skidor för hela boendeperioden och minst 4 dagar i förväg, så kan du även boka gratis utkörning och få utrustningen utkörd till boendet och du kan kasta dig ut i pisten direkt efter incheck.

  • Utrustning utkört till boendet vid ankomst
  • Spara tid
  • Lämna utrustningen i stugan vid avfärd

Boka och hämta
utrustning själv

Boka med utkörning
till boende

Så här går det till

Boka din utrustningen innan ankomst så slipper du stå i kö i skidhyran. Du bokar enkelt via dator, mobil eller genom en av våra terminaler i hyran. Glöm inte att välja utlämningsställe, skidhyra finns både på Branäs Berg och i Branäs By.

När din utrustning är färdig att hämta får du ett sms med information om i vilket fack utrustningen står. Skulle du behöva byta pga storlek eller något annat så hjälper vi dig givetvis med det.

Bokar du för hela vistelsen kör vi dessutom ut skidorna till ditt boende utan extra kostnad. Bekvämare än så kan det inte bli.

Dessutom ingår alltid multihyra i alla våra paket. Du kan byta hur många gånger du vill mellan längd, snowboard och alpina skidor. Perfekt om du vill nyttja din semester till max.

Skiduthyrningens öppettider:

Skidhyra By – 08.45-19.15
Skidhyra Berg – 09.00-19.00

BJÖRNBUSARNAS VÄXAPAKET

Du har väl inte missat Björnbusarnas smarta Växapaket? Ett skidpaket som följer ditt barns längd och utveckling.

Utkörning och nattförvaring

Om du bokar skidor för hela boendeperioden och minst 4 dagar i förväg, så kan du även boka gratis utkörning och få utrustningen utkörd till boendet – och du kan kasta dig ut i pisten direkt efter incheck. Boende i Mården, Mickelbyn, Lassiebyn, Sportsman, Ljungvägen och Tinastorp får istället sin utrustning i ett förvaringsbås i skiduthyrningen fem meter från åkbar snö. I ditt skidnära bås kan du förvara dina skor under dagen så att du kan gå i dina bekväma skor till och från ditt boende.

För utkörning gäller ankomstdagarna torsdag och söndag och till boende i direkt anslutning till anläggningen. Boka utkörning och nattförvaring samtidigt som du bokar boende.

 

Gruppbokning

Är ni 20 personer eller fler? Kontakta Gruppbokningen via telefon eller e-post så hjälper vi till på bästa sätt!

Telefonbokningen öppnar kl. 09:00 imorgon
Väder
Pister
30/30
Liftar
21/21
Webbkamera
Snödjup
150cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
28/28km