Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Boka online

 Härliga dagar tillsammans

Telefonbokningen öppnar kl. 09:00

Hos oss får ni massor med härlig skidåkning och roliga vinteraktiviteter. Ta del av våra erbjudanden för större grupper.

För skolklasser bjuder vi en ledare per 20 betalande deltagare på liftkort och skidhyra. Åker du med kompisgänget eller arbetskamraterna? Grupper med minst 20 deltagare får rabatt på skidutrustning, måltider, liftkort och vissa av våra boenden.

Enkelt att boka

Kontakta oss med en förfrågan, så tar vi fram en passande paketlösning där ni kan boka både utrustning, liftkort, boende, skidskola, mat och buss. Så här enkelt går du tillväga:

1. Anmälan

Ansvarig ledare kontaktar bokningen på tel 054-13 26 00 eller skickar oss en bokningsförfrågan
Självklart kan ni maila oss på info@branas.se 

2. Bekräftelse via mail

När vi registrerat bokningen skickas en bekräftelse via mail till ansvarig ledare, med bla inloggningsuppgifter.

3. Boka tillsammans

Varje deltagare loggar in i vår onlinebokning för att boka och betala sin resa.

Gruppbokningen gäller endast för minst 20 personer och de rabatterade priserna gäller ej under sportloven, vecka 7-9. Boka minst 3 veckor innan ankomst för bästa möjliga mottagande. Avbokningar och små justeringar på tillägg kan göras kostnadsfritt fram till 5 dagar före ankomst. På plats i Branäs finns även goggles och skidkläder att hyra. Välkomna!

 

 

 

Boende med 20 % rabatt

Välj Lassiebyn eller Mickelbyn och få 20 % rabatt på ordinarie boendepriser.

Lassiebyn

I Lassiebyn bor du i lägenheter med smart planlösning på 45 kvm som har två sovrum med 1-2 bäddar i varje. Här finns ett stort allrum med kök och bäddsoffa för två personer. Du bor granne med backen och har nära till Branäs centrum. Alla lägenheter har diskmaskin.

Mickelbyn 6, 10 ELLER 16 BÄDDAR

I Mickelbyn bor du lägenheter med gångavstånd till backen. Det är nära till Branäs centrum och lägenheterna passar bra för både skolklasser och kompisgäng.

Skidskola

Skolklasser och grupper med minst 20 deltagare kan också boka skidskola till rabatterade priser. Kontakta oss så berättar vi mer!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en gruppresa till Branäs, kontakta oss gärna via vårt formulär för en bokningsförfrågan. Observera att ingen bokning är gjord förrän vi återkommit till er för en bokning.

Väder
Pister
0/30
Liftar
0/21
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km