Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo
Bland sommarens nyheter gör vi Nintendo Land barnvänligare, utökar antalet grillplatser och flyttar ihop uthyrningen med Shop & Livs.

Nintendo Land, Utsikten och Solsvängen

Barnens absoluta favorit får i år en enklare start där vi tagit bort serpentinsvängarna mot en barnvänligare sträcka, med ändringen så byter även leden svårighetsgrad, från blå till grön. För cyklisten som vill fortsätta åka i Nintendo Land men testa lite svårare ledhar vi valt att behålla en del av den blåa sträckningen som är valbar en bit ner i backen.

Även Utsikten görs om, istället för snävare kurvor väljer vi här att göra bredare och större svängar för att fånga rätt känsla och göra den mer njutbar för fler cyklister.

Solsvängen, som är en perfekt avslutningsbacke på väg ner till Soltorget, får ett bättre underlag i år för att ge alla besökare en mjukare och behagligare upplevelse i leden.

Grillplatser

Precis som på vintern är det svårslaget att kunna sitta i naturen och äta sin mat utomhus. För att fler ska få möjligheten att njuta av utsikten och grillad mat har vi byggt två helt nya, en uppe på toppen som enkelt nås med både lift och till fots. Som om inte det vore nog gör vi även grillplatsen vid Nötåsen tillgänglig på sommaren, härifrån får du utsikt över hela området Branäs Berg och är väl värt en utflykt.

Allt under samma tak

För att göra upplevelsen i Branäs smidig även sommartid har vi valt att flytta tillbaka cykeluthyrningen i samma lokal som Shop & Livs på Soltorget. Detta innebär att du enklare får hjälp och kan ta nytta av vår expertis både när det gäller cyklar men även utrustning samtidigt som du handlar för grillningen på kvällen.

Sommarkänsla

För att göra anläggningen lika härlig sommartid som vintertid kommer vi jobba för att få en mysigare miljö kring Solsvängen som förra året endast bestod av jord. Det kommer röjas och göras fint runt Lilla Lo och Lobacken men även kring discgolfbanan så den blir enklare att nå samt lättare att spela på.