Varmt välkomna till Branäs och våra boendeområden. Hos oss hittar du alltifrån moderna lägenheter i klassisk lodge-stil till stora stugor med braskamin, bastu och bubbelpool.

Branäs By

I Branäs by finns både lägenheter och större fjällstugor, med nära till allt du behöver. Här ligger också anläggningens största område helt anpassat för barn. Centralt för området och nära till liftarna hittar ni skiduthyrning, café, restauranger, shop och en livsmedelsbutik.

Mattesdalen

I Mattesdalen finns både lägenheter och fjällstugor för större sällskap . I år fylls Mattesdalen med nyheter, bland annat ett helt nytt område, Mattestorp Park, som har perfekt ski in-ski out läge med både en nybyggd lift och backe precis utanför husknuten. Med närhet till både pulkabacke, rullband, restaurang, minilivs och en 4-stolslift som tar dig uppåt mot toppen eller byn är detta ett perfekt område för familjer.

Branäs Berg

I Branäsbergets stugor får du en fantastisk utsikt över dalen och närhet till skidåkning, pulkabackar och längdspår. Uppe på berget finns också skiduthyrning och restauranger.