Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Förverkliga drömmen – köp semesterboende i Branäs

  • Semesterdestination för familjen året runt
  • Skidåkning, cykling och idyllisk natur precis utanför dörren
  • Hyr ut ditt boende – chans till en extra inkomst

Hitta semesterboendet du alltid drömt om – köp stuga i Branäs

Lugnet från den stilla och vackra naturen tillsammans med farten och äventyret som väntar på dig i skidbacken. Kombinationen mellan aktivitet och avkoppling lockar just nu många till att köpa ett semesterboende på en skidanläggning. I Branäs finns mängder av stugor och lägenheter till salu – allt från pågående projekt till helt färdiga bostäder redo för inflytt redan idag. Ta chansen och förverkliga drömmen om ett semesterboende för hela familjen.

Köp nyproduktion

Se alla boenden i Branäs på Hemnet

Vi är nog många som någon gång har känt suget efter en tillflyktsort – en längtan efter ett avbrott från vardagen. Med ett boende i Branäs, en av Sveriges populäraste skidanläggningar, får du precis det och mycket därtill. Här kan du bo i nära anslutning till backar, aktiviteter och restauranger som lockar familjer från hela landet. Det är ingen slump att Branäs har blivit framröstad, av gästerna själva, till Sveriges bästa skidort för barnfamiljer hela 13 gånger.

Sveriges fjärde största skidanläggning

När du köper ett boende i Branäs blir du en del av en skidanläggning som växer för varje år som går och lockar skidåkare från hela landet. Idag är anläggningen den fjärde största i Sverige när det kommer till antal sålda liftkort och erbjuder bland annat 33 backar, 28 liftar, mängder av restauranger och aktiviteter.

Aktiviteter året runt

Branäs är mer än bara en skidort. På sommaren kan du byta ut skidorna mot cykel och njuta av både liftburen cykling i våra flowleder och cross country-cykling. Här hittar du även fina vandringsleder och vår populära padelbana. Och naturen, som på vintern täcks av ett underbart snötäcke, är minst lika vacker på sommaren när den lyses upp av solens strålar. Läs mer om sommaren i Branäs här.

Hyr ut ditt boende för en extra inkomst

Att äga ett boende i Branäs är inte bara en möjlighet till att skapa fantastiska minnen tillsammans med nära och kära. Det är även en unik chans till ett extra klirr i kassan. Genom att hyra ut ditt boende via oss i Branäs kan du faktiskt tjäna pengar på din bostad –utan någon särskilt stor ansträngning dessutom. Vi tar hand om hela processen, allt från gästkontakten och det praktiska kring uthyrningen till marknadsföring av boendet. Är du intresserad av att hyra ut ditt boende? Klicka här för att ta reda på hur det går till.