Boka gratis utkörning - Allt är på plats vid ankomst

  • Smidig avresa – Lämna utrustningen i stugan eller skiduthyrningen
  • Multihyra ingår – Testa både snowboard och skidor
Branäs skiduthyrning är helt digital och du bokar utrustningen direkt här på hemsidan med din dator eller mobil så allt är klart när ni kommer fram. I Branäs har vi dessutom gratis utkörning till din stuga – bekvämare än så kan det inte bli!

Gratis utkörning när du bokar utrustning i minst två dagar

Har du tänkt att hyra skidor under ditt besök hos oss i Branäs? Nu är det smidigare än någonsin! Boka utrustning i minst två dagar så bjuder vi på utkörning till boendet. Allt väntar på dig i boendet på ankomstdagen, i god tid innan liftarna öppnar, och du kan ge dig ut i backen direkt. Mer skidåkning för pengarna helt enkelt! När det är dags att åka hem kan du välja att lämna kvar utrustningen i boendet eller åka några åk innan du lämnar tillbaka allt i skiduthyrningen. Har ni bokat ett boende? Klicka här för att lägga till utrustning. Om ni inte har bokat ett boende kan ni göra det här.

Om ni har egna pjäxor med er, och beställer utkörning måste ni gå förbi skiduthyrningen för att få skidorna inställda då alla pjäxor har olika yttermått.

Multihyra

Vill du åka både snowboard, skidor och kanske till och med längdskidor under din vistelse? Inga problem!

Hos oss i Branäs ingår multihyra i alla paket, du får därför byta fram och tillbaka hur mycket du vill och du betalar endast mellanskillnaden på paketen. Multihyran är smidig och passar perfekt för dig som vill testa dig runt under besöket men även för dig som utvecklats i skidskolan och vill testa din åkning på ett par mer avancerade skidor.

Björnbusens växapaket - En bra investering för de små
Björnbusens växapaket - En bra investering för de små
Björnbusarnas Växapaket är ett utrustningspaket som följer ditt barns längd och utveckling till ett fantastiskt pris. Du bokar skidorna direkt här på webben med den övriga utrustningen.
Från
1899:-
I paketet ingår skidor pjäxor.
Illustration