Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Butiker i Branäs

Här finns allt du behöver för semestern. Uppgradera skidutrustningen eller komplettera till kvällsmyset. Oavsett om du bor i byn eller på berget finns det en butik nära dig.

Soltorget Shop & Livs

Soltorget Shop & Livs ligger uppe på berget och är en sportshop kombinerad med närlivs. På våra 400 kvm hittar ni kläder och utrustning från bland annat Scott, Helly Hansen, Sweet Protection och svenska Spektrum. Förutom ett matutbud som är anpassat för semestervistelsen  har vi ett utbud av receptfria läkemedel om det skulle behövas.

Närlivs Byn

Centralt beläget, i närheten av skidhyran ligger byns närlivs. Precis som på berget är sortimentet helt semesteranpassat med mindre förpackningar för att minska svinn. I sortimentet hittar du bland annat blöjor, barnmat och allt du behöver för tacomyset.

Shop Byn

Uppgradera utrustningen hos oss. Sportshopen ligger i samma byggnad som skiduthyrningen i byn. Här hittar du handskar, goggles, skidkläder och underställ från pålitliga leverantörer med flera års erfarenhet i branschen, eller vad sägs om Hestra, Tripoint, Scott, POC, Oakley och Burton. Kom in så hjälper vi dig att bli redo för backarna.