Vinter Sommar
Pistkarta
Boka
Brand logo

Kul på Snö

  • 8 attraktioner på snö
  • För hela familjen
  • Upptäck en ny sak varje dag

I Branäs hittar du allt som behövs för en upplevelse på skidor för hela familjen. Ta chansen att bli snabbast i familjen på speedski, visa upp dina trick i parken eller lek med Mario och hans vänner i Nintendo Land.

Vänd telefonen för att visa kartan

1. Nintendo Land

Den mest magiska delen i hela Branäs. Ta Björnliften upp till toppen och spana sedan norrut där ni hittar en stor staty av Mario. Här börjar Nintendo Land, en härlig skogsbana fylld med kända figurer från Nintendos Mario-spel. kvällstid blir området upplyst med fantastiska färger – en upplevelse för hela familjen.

2. Skicross

Vid Mattesdalen precis bredvid Mattesliftarna hittar ni Skicrossbanan! Vem hinner först ner? vem åker snyggast? När ni åkt klart har ni närhet till både parken och selftimer-banan som ligger i samma område.

3. Speedski 

Finns det något härligare än att känna vindens sus nedför backen? Men vem är egentligen snabbast i familjen? I vår bana för speedski kan ni tävla mot varandra och avgöra det en gång för alla. Vinnaren bjuder såklart på varm choklad! Speedski hittar ni i Nordsjöbacken som ligger i Sjöområdet bredvid Nintendo Land.

4. Barnpark

Skidåkning ska vara roligt oavsett ålder. I populära Björnbacken och Västersjöbacken finns det lättare gupp och boxar för barn och nybörjare att utforska, här är det även perfekt att utveckla kunskaper som kan tas med till parken och Big Jump.

5. Björnbuseland

Våra uppskattade familjeområden. Här hittar ni djur, figurer och olika typer av banor som de små kan lära sig svänga i. Här vill vi inspirera de allra minsta till att ha kul på snö, det finns ett område i byn och ett uppe vid Soltorget på berget och båda har närhet till grillplatser för snabb energipåfyllning och mysiga luncher.

6. Big Jump

I Branäs by, precis bredvid knappliften Kotten, hittar ni vår Big Jump. En stor mjuk kudde som ger både barn och vuxna möjligheten att prova hopp och olika typer av trick som inte vågas göra på snön.

7. Park

När du tränat klart i Big Air Bag så är det dags att bege sig till parken! I Branäs park hittar du hopp, rails och boxar för hela familjen. Vi har två stycken parker, en i Björnbacken med lite mindre hopp, boxar och rails och en lite större i södra delen vid Mattesdalen.

8. Selftimer

Vem åker snabbast i familjen? Ta chansen att tävla mot både dig själv och familjemedlemmarna. Mattesliftarna ligger precis bredvid så att du kan slipa på tiden under hela dagen!