Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Kul på Snö

  • 9 attraktioner på snö
  • För hela familjen
  • Upptäck en ny för varje åk

I Branäs hittar du allt som behövs för en upplevelse på skidor för hela familjen. Ta chansen att bli snabbast i familjen på speedski, visa upp dina trick i parken eller lek med Mario och hans vänner i Nintendo Land.

Nintendo Land

Den mest magiska delen i hela Branäs. Ta liften upp till toppen och spana sedan norrut där ni hittar en stor staty av Mario. Här börjar Nintendo Land, en härlig skogsbana fylld med kända figurer från Nintendos Mario-spel. kvällstid blir området upplyst med fantastiska färger – en upplevelse för hela familjen.

Funslope

Vår funslope är en bana där det finns hopp, terrängvågor och svängar som erbjuder en kreativ och rolig skidupplevelse för hela familjen.

 

Speedski

Finns det något härligare än att känna vindens sus nedför backen? Men vem är egentligen snabbast i familjen? I vår bana för speedski kan ni tävla mot varandra och avgöra det en gång för alla. Vinnaren bjuder såklart på varm choklad! Speedski hittar ni i Nordsjöbacken som ligger i Sjöområdet bredvid Nintendo Land.

Minipark

Skidåkning ska vara roligt oavsett ålder. I Västersjöbacken finns det lättare gupp och boxar för barn och nybörjare att utforska, här är det även perfekt att utveckla kunskaper som kan tas med till parken och Airbag.

Björnbuseland

Våra uppskattade familjeområden. Här hittar ni djur, figurer och olika typer av banor som de små kan lära sig svänga i. Här vill vi inspirera de allra minsta till att ha kul på snö. Det finns ett område i byn och ett uppe vid Soltorget på berge. Båda har närhet till grillplatser för snabb energipåfyllning och mysiga luncher.

Airbag

I Branäs by, precis bredvid Amundsbacken, hittar ni vår airbag. En stor mjuk kudde som ger både barn och vuxna möjligheten att prova hopp och olika typer av trick som inte vågas göra på snön.

Pepsi Funpark

När du tränat klart i Airbag så är det dags att bege sig till parken i Mattesdalen! I Pepsi Funpark hittar du hopp, rails och boxar för hela familjen. Här hittar du dessutom en lift som går direkt till parken – maximalt med parktid helt enkelt.

Selftimer

Vem åker snabbast i familjen? Ta dig till Mattesdalen för att tävla mot både dig själv och familjemedlemmarna. Parkliften ligger precis bredvid så att du kan slipa på tiden under hela dagen!

STIGA snowracerland

En helt egen snowracerbacke för både liten och stor. STIGAS snowracerland hittar ni längst ner vid Björnbacken. Ett bra stopp mitt på dagen, kvällen eller med den minsta i familjen medan de äldre barnen åker skidor. Ett snöbollskast längre bort hittar ni grillkåtorna där ni kan äta en mysig lunch utomhus.

Björnparken

Vår andra park för barn och nybörjare. I nedre delen av Björnbacken hittar du lättare hopp och enkla boxar, perfekt för att göra skidåkningen roligare men även väldigt bra för att träna de första tricksen innan man åker vidare till Pepsi Funpark.