Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

En garanterat vit jul

Spendera julledigheten i ett snötäckt landskap tillsammans med vänner och familj där flera skidäventyr väntar precis utanför dörren.

Fira jul i Branäs

Den mest värdefulla julklappen är tiden tillsammans. Ta därför med din familj till Branäs där du kan njuta av en magisk skidsemester och skapa minnesvärda stunder med vänner och familj.

Boka en fjällstuga för en magisk jul med hela familjen

Drömmer du om att vakna upp på julaftonsmorgonen till ett gnistrande vinterlandskap? Där brasan sprakar i bakgrunden och snön knarrar under skorna. Hos oss hittar du fjällstugor som rymmer hela familjen med nypistade backar bara några steg utanför dörren.

Ta en paus i skidåkningen för att värma fingrar och tår i stugan med en kopp varm choklad för att sedan kasta dig ut i backen igen. Avsluta dagen med att duka upp för glöggmys och bänka dig framför Kalle Anka innan tomten knackar på dörren för barnens höjdpunkt på dagen – paketutdelning!

Följ med på Björnbusarnas juläventyr

Dansa i takt till barnens favoritlåtar och sjung med i de trallvänliga sångerna när Björnbusarna tar ton under barnens populära afterski. Eller testa skidkunskaperna i Björnbusecupen och tävla mot varandra i snowracer-utmaningen. Under julveckan kommer det, precis som alltid i Branäs, att finnas flera spännande aktiviteter för barn i alla åldrar – Björnbusen och Björnbusan sprider såklart julstämning runtom hela skidområdet!

Låt oss sköta stöket – boka julbord i vår restaurang

Avsluta dagen med ett välfyllt julbord där klassiska rätter möter nya smakupplevelser i äkta julanda. Med delikatesser som julskinka, prinskorv och räksallad är vårt julbord ett smörgåsbord av festlig smak och självklart finns det ett vegetariskt alternativ. Välj mellan restaurang Ladan på berget eller Brants nere i byn. Lämna stressen hemma och låt oss ta hand om dig.

Julgransdans på julafton

Förutom stugmys och årets första skidsvängar får du inte missa den årliga juldansen i Branäs. En mysig tradition som omfamnar julstämningen på bästa sätt! Tider kommer säsong 24/25.

Boka jultomte

Är det alltid någon i släkten som lyckas tajma att köpa tidningen när tomten kommer på besök? Ta då hjälp av Branäs jultomte och låt alla vara med när det knackar på dörren. Bokningen öppnar säsong 24/25.

Våra boendeområden