Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Ett smidigare liftkort

  • Branäs liftkort är värt att spara. Fyll på med fler dagar när du är på plats eller ladda i förväg med appen Min Skidresa eller direkt från hemsidan.
Liftkortet är nyckeln till vinterparadiset Branäs. Här får du tillgång till långa åk, gratis aktiviteter som Björnbusecupen och fantastiska barnområden som Nintendo Land.

Såhär går det till

Bästa sättet för att få tillgång till mest skidåkning är att förboka liftkortet tillsammans med ditt boende eller din skidhyra. Väljer du utkörning hittar du liftkorten laddade och klara i boendet. Väljer du istället att hämta ligger korten klara i ankomstkuvertet vid incheckningen. Tänk på att liftkortet börjar gälla från den dagen du använder det första gången.

Barn 0-6 år

Åker gratis i vår anläggning men behöver ha ett barnladdat liftkort för att komma igenom vändkorsen vid liftarna. Laddningen kostar ingenting men om ni inte har ett tomt liftkort sedan tidigare kostar det 55kr.

Spara liftkortet

Hos oss är det värt att behålla kortet till nästa besök. Du kan nämligen ladda det helt själv. Antingen via appen Min Skidresa där du kan spara kortnumret eller på den här länken. 

Behöver du hjälp

Kolla igenom vår FAQ för svar på din fråga eller kontakta Gästservice via formuläret på samma sida. Får du problem på plats ringer du 054-13 26 00.

Till FAQ

Prislista 24/25 - Uppdateras närmare säsongen.

Vuxen 18–64 år Ungdom 7-17 år Senior 65+ år Föräldrakort*
1 dag
2 dagar
3 dagar
4 dagar
5 dagar
6-8 dagar
9 dagar
10 dagar
11 dagar
12 dagar
13 dagar
14 dagar
15 dagar
Säsongskort
Oladdat liftkort

PRISKATEGORIER

  • Vuxen: 18–64 år
  • Senior: 65+ år
  • Ungdom: 7-17 år
  • Barn: 0-6 år, alla barn åker gratis i Branäs men behöver ett oladdat liftkort med sig. Detta kostar 55 kronor och går att beställa hem eller köpa på plats.
  • *Föräldrakort – två föräldrar delar på ett liftkort.
  • Du behöver ett oladdat liftkort för att kunna ladda, det kostar 55 kr. Du kan sen spara ditt liftkort till nästa säsong och ladda det på nytt.

Läs gärna SLAO:s lilla gula innan ditt besök

Dela liftkort med föräldrakortet

Föräldrakortet är perfekt för föräldrar som reser med små barn. Köp ett kort gemensamt och dela med din partner, en av er kan vara med barnen och en kan åka skidor.

Kommunkortet

Exklusivt erbjudande för dig i Torsby kommun! Inför varje säsong erbjuder vi rabatterade liftkort för alla i Torsby kommun. Läs mer om kommunkortet här.