Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Uthyrningen i tre enkla steg

Att hyra ut via Branäs är både tryggt och enkelt. När du väl har bestämt dig och kontaktat oss är bollen redan i rullning och det är inte långt kvar till att ditt boende ligger ute för uthyrning. Här nedanför har vi beskrivit händelseförloppet i tre enkla steg, från det att du kontaktar oss till att gästen kan boka ditt boende.

1. Första kontakten och prissättning

När du har skickat in din intresseanmälan till agarservice@branas.se kontaktar vi dig inom kort med mer information. Därefter samlar vi in all information vi behöver för prissättningen. Priset bestäms bland annat utifrån boendets storlek, antal bäddar, läget och boendets skick. Därefter signeras avtalet och ditt boende publiceras på hemsidan.

2. Förberedelser och besiktning

Nu är det dags att förbereda ditt boende för gästerna. Vi skickar alltid ut en checklista som ni kan följa för att göra boendet redo för uthyrning. Här hittar du även några små tips du kan tänka på för att göra vistelsen enklare och bättre för gästen, men även för er som ägare av bostaden. Vi genomför en besiktning av boendet senast 14 dagar före första gästens ankomst för att säkerställa att boendet uppfyller våra grundkrav.

3. En extra inkomst på kontot

I det här skedet är det enda som är kvar att gäster ska boka ditt boende. Priset är framtaget för att så många som möjligt ska lockas av just ditt boende och i slutändan leda till en högre intäkt för dig. Utbetalningar sker till ditt kontonummer tre gånger under vintersäsongen.