Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Avsluta året på bästa sätt

Att fira nyår i Branäs en mångårig tradition för många och vi förstår varför. Det är en möjlighet att både att avsluta ett år och börja ett nytt på absolut bästa sätt – med skidåkning och tillsammanstid.

Fira nyår med skidåkning

Branäs i nyårstider är något extra att uppleva. Krispigt härlig manchester, nyårssupé och tillsammanstid. Ett perfekt avslut på året och en chans att börja nästa på absolut bästa sätt.

Skidåkning på nyårsafton

Tänk att få avsluta året med manchester under skidorna. Oavsett om det är med familjen eller ett kompisgäng är det en perfekt högtid för att vara i en skidanläggning. Starta dagen med skidåkning, känn den friska vinterluften mot ansikten medans du åker ner för ett snötäckt vinterlandskap och njut lite extra av att komma in i stugan för att värma dig. Efter lunchen är det perfekt att ge sig ut för ett par åk till innan man avslutar med after ski. Allsång på Brants, mysstämning på Ladans bar eller hemma i stugan, valen är många. Byt sedan om för att avsluta kvällen med vår nyårssupé och ring in det nya året tillsammans med vår personal och övriga gäster.

Nyårssupé

Nyårsafton är till för att lyxa till det lite extra. Boka vår populära nyårssupé och låt oss ge dig de bästa förutsättningarna för det perfekta slutet på året. Vi dukar upp en läcker trerättersmeny för hela familjen i våra två största restauranger, Brants och Ladans Restaurang. Det enda ni behöver göra är att njuta av god mat och tillsammanstid. Våra yngsta gäster, barn mellan 0-3 år, äter självklart gratis. Båda restaurangerna har dessutom lekrum i anslutning så att föräldrarna kan få sitta kvar lite extra och umgås medan barnen roar sig. Bokningen öppnar säsong 24/25.

Fackeltåg

På nyårsafton finns det chans att vara med om ett unikt äventyr – fackeltåg tillsammans med Björnbusarna. En tradition som i flera år lockat äventyrslystna barn och vuxna. För att så många som möjligt ska få möjlighet att vara med kör vi alltid två tåg, ett för boenden på berget och ett för boenden i byn. Mer information kommer säsong 24/25

 

Våra boendeområden