Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Kan vi hyra ut ditt boende?

I Branäs hyr vi ut både stugor och lägenheter, stora som små, och du kan kontakta oss när som helst under året med en intresseanmälan om att hyra ut ditt semesterboende. För att vi ska kunna hyra ut ditt boende krävs det dock att det uppfyller våra grundkrav – för att på så sätt förbättra gästens vistelse och i längden även resultatet på din uthyrning. Här har vi listat några av de kriterier som ditt boende bör uppfylla för att vi ska kunna hyra ut det.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ska erbjuda samma antal sittplatser som antal bäddar i boendet och vi rekommenderar att husgeråd, såsom porslin, bestick, glas och kastruller, beställs från vår leverantör. På så sätt kan vi enkelt ersätta det om något skulle gå sönder. Det ska finnas en TV med basutubud på kanaler, inte enbart streamingtjänster.

Badrum

Det ska vara utrustat med dusch och toalett, gärna anpassat efter hur många bäddar som finns. För gästens bekvämlighet är det viktigt att det finns 2 toaletter och 1 dusch vid 8-10 bäddar. Vid 10-12 bäddar bör det finnas minst 2 toaletter och 2 duschar.

Sovrum

Här ska det finnas sängar av god kvalitet, med både madrasskydd och sängbelysning. Varje bädd ska vara minst 75cm bred, d.v.s. en dubbelsäng ska vara minst 150cm, och täcken och kuddar bör vara av hotellkvalitet som tål många tvättar (bäddtextiler får inte innehålla riktigt dun). Eftersom många barnfamiljer besöker oss ska det finnas barnsäng, barnstol och en grind framför trappan.

Förvaring

Det ska finnas förvaringsmöjligheter (garderob/byrå) baserat på antal bäddar och tillgång till ett låsbart skidförråd.

Intresserad av att hyra ut ditt boende?

Kontakta oss på agarservice@branas.se för att anmäla ditt intresse så hör vi av oss inom kort. Vill du veta mer om vad det innebär att hyra ut ett boende i Branäs? Klicka här.