Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Tre anledningar att hyra ut ditt boende via oss

  • Smidigt – Vi tar hand om allt från marknadsföring och fakturering till besiktning och all gästkontakt.
  • Professionellt – Vi har många års erfarenhet och expertkunskap inom både marknadsföring och fastighetsförmedling.
  • Förmånligt – Ta del av exklusiva erbjudanden som bara gäller er som hyr ut via oss.

Hyr ut ditt boende tryggt och smidigt

Äger du ett boende i Branäs och behöver hjälp med uthyrning? Välj Branäs som förmedlare så når du ut till en miljon besökare på vår hemsida varje år – en trygg och smidig väg till en extra inkomst under veckor som ditt semesterboende står tomt.

Oavsett om du äger en stuga eller lägenhet får du all hjälp du behöver för att uppnå en lyckad och smidig uthyrning. Vi tar hand om hela processen, allt från gästkontakten och det praktiska kring uthyrningen – såsom fakturering, prissättning, information om boendet och nyckelutlämning – till marknadsföring av boendet. Du kan slappna av och låta oss sköta jobbet.

 

Varför hyra ut via Branäs?

Intresserad av att hyra ut?

Kontakta oss på agarservice@branas.se för att anmäla ditt intresse så hör vi av oss inom kort.

Vanliga frågor

Vad kan jag tjäna på att hyra ut mitt boende?
Vad den exakta summan hamnar på beror på typ av boende och läge, samt hur beläggningen ser ut från år till år. Genom att hyra ut via oss har du dock de bästa förutsättningarna för att nå ut till och locka så många gäster som möjligt till just ditt boende. Vi anpassar priset på ditt boende efter bland annat läge och antal bäddar  för att på så sätt optimera dina intäkter.

Hur börjar jag hyra ut via er i Branäs?
Att hyra ut via oss är enkelt. Skicka en förfrågan till oss på agarservice@branas.se så kontaktar vi dig inom kort med mer information och diskuterar möjligheterna för dig och ditt boende.

Vad krävs av mig som stugägare?
Eftersom vi sköter hela processen krävs en minimal insats av dig, där det mesta handlar om att förbereda boendet inför uthyrning så att det når upp till våra kvalitetskriterier. Vill du veta mer om vad som krävs för att vi ska kunna förmedla ditt boende? Klicka här.

Vad ingår i förmedlingsavtalet?
När du tecknar avtal med oss kan du räkna med att vi sköter hela processen, från start till mål. I avtalet ingår bland annat marknadsföring, nyckelhantering, felavhjälpning under uthyrningsperioderna, samt prissättning och rådgivning.